Meisje (19) urenlang in elkaar geslagen omdat ze haar vriendje geen sigaret wilde geven

19-jarig meisje 4 uur lang geslagen omdat ze haar vriendje geen sigaret wilde geven

Geweld tegen vrouwen is een zeer ernstig onderwerp. Volgens het National Center for Blessure Prevention and Control in de VS, ervaren Amerikaanse vrouwen elk jaar ongeveer 4,8 miljoen intieme partnergerelateerde fysieke aanvallen en verkrachtingen.

Degenen die anderen misbruiken en terroriseren, moeten worden opgesloten en veroordeeld voor hun misdaden. Er is geen excuus om je boosheid op iemand anders af te reageren.

Helaas zijn we eraan gewend geraakt dat sommige mannen denken dat ze het recht hebben vrouwen te misbruiken. Huiselijk geweld is een groot probleem waar we nog steeds niet vanaf zijn.

In het ergste geval kunnen vrouwen zelfs worden vermoord door hun partner, en de gemeenschap en de politie bieden vrouwen onvoldoende bescherming.

Kelsie Skillen uit Glasgow was 19 toen ze bijna werd vermoord door haar toenmalige vriend, de 19-jarige James McCourt.

Kelsie had geen idee hoe agressief haar vriendje kon zijn – totdat James op een nacht zo woedend werd dat hij Kelsie in hun huis opsloot en haar 4 uur martelde.

meisje in elkaar geslagen door vriend

Het is onduidelijk of James eerdere tekenen van geweld vertoonde, volgens verschillende Britse media. Maar huiselijk geweld komt meestal niet zomaar uit het niets voort.

Mannen die hun partners slaan, vertonen vaak bezitterig gedrag en proberen haar contacten met vrienden en familie te beperken.

Zulke mannen moeten het gevoel hebben dat ze de baas zijn, en dit op verschillende manieren tot uitdrukking brengen, of ze door hun communicatie met anderen te bespioneren, een vrouw vertellen wat ze wel en niet kan dragen, en jaloers worden wanneer ze met andere mannen praat.

Zulke partners kunnen constant bellen om hun partner op te zoeken, haar vertellen op een bepaald tijdstip thuis te zijn en woedend worden als ze te laat is.

Maar zulke mannen zijn vooral laf: ze zijn onzeker en hebben het gemunt op vrouwen waarvan ze denken dat ze bang of onzeker zijn. Deze vrouwen beginnen ondertussen te lijden aan een laag zelfbeeld na dagen, maanden of jaren van misbruik.

blauwe plekken

Zelfs als je hart zegt dat hij een goede kerel is, luister dan naar je vrienden en familie. Ze weten wat het beste is voor jou!

Iets in je zal je waarschuwen dat wat er in je relatie gebeurt, niet goed is. Het is waarschijnlijk je intuïtie. Geef het aandacht!

Op deze specifieke avond in 2016 werd James woedend op zijn vriendin Kelsie, terwijl hij na een avondje uit naar huis ging.

Hij gaf Kelsie de schuld voor het vergeten van zijn jas en begon tegen haar te schreeuwen. Kelsie weigerde hem een ​​sigaret te geven. Dat is toen James woedend werd, volgens The Mirror.

“Hij zei dat het mijn fout was,” zegt Kelsie en ze voegde eraan toe:

“Ik was zijn jas vergeten, dus hij draaide zich gewoon om en greep me en viel me aan.”

vrouw in elkaar geslagen

James hield haar vier uur gegijzeld. Ze had geen idee of ze het überhaupt zou overleven. James sloot hun internet af, verborg zijn mobiele telefoon en verwijderde alles waardoor ze uit hun huis kon ontsnappen.

Tijdens deze gruwelijke ervaring lag Kelsie op de grond. James sloeg haar meerdere keren op haar borst.

Hij sloeg haar, spuugde op haar en gooide water op haar. Hij bedreigde haar en schreeuwde.

Ondertussen kon Kelsie maar aan één ding denken: hoe ze zichzelf kon redden. Ze sprak James aan: er zouden consequenties zijn aan zijn acties, waarschuwde ze.

Ze vroeg hem verschillende keren: “Is dit de moeite waard om naar de gevangenis te gaan?”

gegijzelde vrouw

Maar elke keer was zijn ijskoude reactie: “Het kan me niet schelen of ik naar de gevangenis ga zolang jij maar dood bent.”

James was niet langer wat je een mens zou kunnen noemen; hij was veranderd in een monster. Hij sloeg Kelsie tot ze bewusteloos was. Ze dacht niet dat ze het zou overleven.

Na vier uur misbruik ging James naar het toilet. Kelsie wist dat dit haar kans was om aan de dood te ontsnappen.

Ze verzamelde het laatste beetje stroom dat ze nog had en slaagde erin haar iPad te bereiken, die bijna op was. Ze pakte een kabel en slaagde erin verbinding te maken met internet. Ze nam contact op met haar moeder, die onmiddellijk reageerde.

De moeder van Kelsie reageerde snel en haastte zich naar hun huis, en James vluchtte. Hij werd later gearresteerd en veroordeeld tot 21 maanden gevangenisstraf voor het geweld waaraan hij Kelsie had onderworpen.

meisje hersteld

Een grote duim omhoog voor Kelsie, die zowel kracht als moed toonde door deze nachtmerrie te overleven!

Ze zal nooit vergeten wat haar ex-vriend haar heeft aangedaan, maar ze is één van die gelukkige vrouwen die leefde om haar verhaal te vertellen!

Kelsie gebruikt nu haar angstaanjagende ervaring om anderen te waarschuwen!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven