Meisje (18) overlijdt nadat ze drie jonge kinderen van de dood redt

Volgens rapporten is afgelopen zomer een 18-jarige vrouw uit de Verenigde Staten verdronken in een meer nadat ze meerdere kinderen uit onstuimig water redde. De nog jonge tiener werd geïdentificeerd als Raina Lynn Neeland.

Zwemmende kinderen

Getuigen van het verdrietige incident verklaarden dat een groep kinderen bij de dam aan het zwemmen was. Het waterpeil was aanzienlijk hoger door de grote hoeveelheid regen van de afgelopen tijd. Drie van deze jonge kinderen werden meegesleurd door het kolkende water.

Raina’s familie vertelde dat bij deze kinderen, een aantal van haar familieleden zaten. Drie van haar broers en vijf van haar neven en nichten om precies te zijn. Drie van haar jongere neefjes van 10, 8 en 6 jaar oud kwamen vast te zitten in het kolkende water.

Raina’s tante, Victoria Wind, zei hierover: “Voor zover wij weten, was de stroming toen ze het water in gingen zo sterk dat het er op de top kalm uitzag. De waterstanden waren hoger dan voorheen en de kinderen sprongen erin en dachten dat er niets aan de hand was.

Sprong het water in

Raina’s grootmoeder Lenny Neeland zei dat Raina geen moment twijfelde en in het onstuimige water sprong: “Ze sprong gelijk het water in om de jonge kinderen te kunnen redden.”

Inmiddels heeft de familie een Go-Fund-Me pagina opgezet. Ze zeggen hierin:

“Raina was geliefd bij haar familie en vrienden. Ze vond het heerlijk om met haar oma te koken en ze hield er ook van om voor haar broers en zussen en neven en nichten te zorgen. Raina verdronk terwijl ze haar jongere neven en nichten redde.’

‘Alle hulp zal helpen om de kosten te betalen die verband houden met haar begrafenis en mijn familie met alles. Sorry, ik ben niet zo goed in praten over behoeftigheid, maar op dit moment hebben we allemaal pijn door het verlies van een van onze jonge familieleden. Bedankt voor alle steun.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven