Meisje (16) begint relatie met haar stiefvader (40): ”Ik ben zijn prinsesje”

Meisje (16) begint relatie met haar stiefvader (40): ''Ik ben zijn prinsesje''

De inmiddels 27-jarige Sydney Dean uit het Amerikaanse Ohio is inmiddels zeven jaar getrouwd met haar ex-stiefvader Paul (51). De twee kennen elkaar sinds Sydney elf jaar oud was en begonnen met daten toen ze haar zestiende verjaardag vierde.

Sinds mijn 11e

Sydney leerde Paul kennen toen ze pas 11 jaar oud was. Ze had toen verkering met zijn zoon. Toen de kinderliefde ten einde kwam, bleven de twee kinderen vrienden.

Daardoor bleef Sydney over de vloer komen bij Paul. De zoon kreeg op gegeven moment een ander vriendinnetje, en Sydney voelde zich daardoor ‘het derde wiel’. Ze zocht daarom toenadering bij Paul.

Het ene leidde uiteindelijk tot het andere en toen Sydney haar zestiende verjaardag vierde begonnen de twee officieel met daten. Volgens de wet in Ohio mag dat vanaf zestien jaar. In 2016 stapten de twee vervolgens in het huwelijksbootje en nu zijn ze nog steeds samen.

Kritiek

Vanzelfsprekend is er veel kritiek op de bizarre relatie. Aan LadBible vertelt Sydney dat het haar weinig kan schelen dat ze 24 jaar jonger is dan haar man. ”Ik heb op dit moment de beste s*ks van mijn leven met de man op wie ik al jaren verliefd ben.”

Meisje (16) doet het met haar ex-stiefvader (40): ''Kennen elkaar sinds mijn elfde''

Tegen mensen die het niet normaal vinden heeft Sydney ook wat te zeggen: ”Ik weet dat wel elkaar niet op een traditionele manier hebben ontmoet, maar zijn zoon gaf me geen aandacht en hij wel. Achteraf gezien heb ik de juiste man in de familie te pakken.”

Vrienden en familie

Volgens Sydney was het wel moeilijk om vrienden en familie te overtuigen van haar relatie met Paul. ”In het begin wilde niemand er iets van weten, maar het is goedgekomen. Mijn moeder wist al wie Paul was. Toen ik haar vertelde dat we een koppel waren, was ze niet blij.”

”Mijn vader vond het ook niks, maar hij woont in een andere staat dus ik zie hem toch niet vaak. Inmiddels is mijn familie dol op Paul.”

Leeftijd is maar een nummer

Met haar verhaal wil Sydney het taboe doorbreken dat rust op relaties met enorme leeftijdsverschillen. ”Kijk naar mij en Paul, leeftijd is maar een nummer.”

Ik ben heel blij met hem als man en ik zou niemand anders willen. Hij behandelt mij daadwerkelijk als een prinses.”

Scroll naar boven