Meisje (11) gaat logeren bij de buren, komt thuis met 10 piercings

Moeder woest nadat dochter (11) thuiskomt van logeerpartijtje bij de buren: ''Jij gaat er nooit meer heen''

Een Britse moeder is in woede uitgebarsten nadat haar dochtertje van 11 jaar ging logeren bij de buren en de volgende dag thuiskwam met 10 piercings. Volgens de moeder is haar dochter aangespoord dit te doen en is het de schuld van het kind van de buren.

Op het forum Reddit haalt de moeder genadeloos uit naar de buren. ”We kennen hen al jaren en ze hebben een dochter van 13. Van de week vroeg mijn dochter of ze een nachtje bij de buren mocht slapen en dat vond ik prima. Maar de volgende dag kwam ze thuis met 10 piercings.”

”In haar linkeroor zaten er 7 en in haar rechteroor drie. Ik vind het te gek voor woorden.” Naar eigen zeggen is ze direct aan de deur gegaan bij de buurvrouw. Die vertelde dat haar dochter twee vriendinnen van 14 en 15 had uitgenodigd en dat het gezelschap de hele avond in een slaapkamer had gezeten.

Beïnvloed

”Mijn meisje is compleet verminkt. Ze hebben het gewoon zelf gedaan. Ik maak me veel zorgen over de hygiëne en ik zal er voor zorgen dat alle piercings eruit gaan. Dit pik ik niet.”

”Wat ik nog schokkender vindt, is dat mijn dochter beïnvloed is door oudere meisjes en dat mijn buren het allemaal wel best schijnen te vinden. Een meisje van 11 is te jong om zelfstandig na te denken en kan later veel spijt krijgen van beslissingen. Ik wil mijn buren nooit meer zien.”

Scroll naar boven