Meilandjes willen Nadège niet meer zien en spreken

Meilandjes willen niks meer te maken hebben met Nadège

Het gaat heel erg slecht met huishoudster Nadège, voormalig werkneemster van de Meilandjes. De vrouw probeert wanhopig in contact te komen met de bekende televisiefamilie, maar wordt afgepoeierd: ”Ik heb niets meer van ze gehoord.”

Gaat weer slecht

Nadège zit al heel lang in de hoek waar de klappen vallen. Ze werd heel erg ziek, maar herstelde daar op bijzondere wijze van.

Inmiddels is ze er nog steeds beroerd aan toe. Nadège is te moe om te werken en daardoor heeft ze geen rooie cent meer. ”Ik wil er eigenlijk niet over praten, maar ik zit financieel helemaal aan de grond.”

Ze wil daarom graag weer in contact komen met de Meilandjes, maar die hebben geen trek meer in Nadège. Shownieuws is op bezoek gegaan bij haar en trof een gebroken vrouw aan. Ze vertelt hoe ze keer op keer berichten stuurt, die vervolgens onbeantwoord blijven.

Meilandjes willen Nadège niet meer zien en spreken

‘Kunnen zij mij helpen?’

De Meilandjes hebben liquide middelen voldoende. Ze smijten met geld en dus is de vraag of zij Nadège niet kunnen helpen met haar kosten.

Vorig jaar smeekte de voormalig huishoudster ook al om geld. Toen gaf Erica haar een bedrag. Nadège wil nu weer graag geld, maar is bang om het te vragen.

”Ik heb al een tijdje niets meer gehoord van de familie Meiland. Ik denk dat ik niks meer van ze heb gehoord sinds het begin van januari.”

Familie- en vriendloos

Nadège heeft eigenlijk niemand meer. Ze heeft geen familieleden en ook geen vrienden die haar financieel kunnen helpen. Het enige dat ze nog heeft is Elliott, haar hondje.

Daar gaat het ook slecht mee. ”Elliott heeft het heel zwaar, net als zijn baasje. Omdat hij 15 is gaat het heel erg slecht met hem.”

300 euro

Eerder liet Nadège al weten dat ze haar rode auto moet verkopen omdat ze maar 300 euro in de maand te besteden heeft. ”Ik kan niet werken en het gaat heel slecht met me omdat ik maar 300 euro per maand krijg. Net genoeg om de huur van te kunnen betalen.”

Click here

Scroll naar boven