Mega-schandaal over Guido Weijers uitgelekt: ”Gore viezerik”

Mega-schandaal over Guido Weijers uitgelekt

Caberatier Guido Weijers ligt momenteel flink onder vuur. Zowel Jan Roos (van Roddelpraat) als Yvonne Coldeweijer maken zeer heftig nieuws bekend. Weijers zou jonge meisjes betalen om met hem naar bed te gaan. En die zouden ook minderjarig geweest zijn.

Vakanties

Ga er even goed voor zitten, want Jan Roos en Yvonne melden gezamelijk dat Guido Weijers de laatste tijd nog al vaak op vakantie gaat.

Nu moet hij dat natuurlijk helemaal zelf weten, maar waar de twee over vallen is dat hij steeds 20-jarige meisjes meelokt. Als tegenprestatie voor een gratis vakantie, moeten ze met hem naar bed.

”Tot nu toe is hij vooral gespot met dames van rond de 20 die met hem meegingen. Zo ging Weijers met een dame lekker naar Mallorca, terwijl hij daarvoor met iemand naar Ibiza ging. Ze zijn in het vliegtuig gespot waar ze elkaar ongegeneerd zaten af te lebberen en een lolly deelden.”

Mega-schandaal over Guido Weijers uitgelekt:

Minderjarige meisjes

Yvonne Coldeweijer voegt daar nog wat informatie aan toe. Ze beweert dat de juice over Guido Weijers binnenstroomt en ‘schrikt’ van de leeftijden die voorbij komen.

Zo stuurt iemand Yvonne een berichtje. De dame schrijft: ”Dit doet hij al jaren. Iets van 12 jaar geleden had ik een vriendin die zijn vriendinnetje mocht spelen.”

”Hij heeft haar meegenomen naar feesten en op vakanties. Zij was toendertijd nog net geen 18”, aldus de tipgever. Yvonne heeft besloten verder onderzoek te gaan doen. Ze roept mensen op die meer willen vertellen zo snel mogelijk contact met haar op te nemen.

Mega-schandaal over Guido Weijers uitgelekt:

Bron: Yvonne Coldeweijer / Roddelpraat

Scroll naar boven