Meer details: Dit is wat Joran met Natalee gedaan heeft

Meer details: Dit is wat Joran met Natalee gedaan heeft

Gisteren werd duidelijk dat Joran van der Sloot, 18 jaar na de verdwijning van Natalee Holloway, eindelijk bekend heeft dat hij de Amerikaanse studente heeft verm00rd.

Leugenaar

Van der Sloot staat bekend als een pathologische leugenaar. Talloze keren verzon hij verhaaltjes. Dat gebeurde bijvoorbeeld in de auto-sessies met undercover Patrick van der Eem.

En dat gebeurde nog veel vaker. Met Van der Sloot weet je daarom nooit of het de waarheid is wat hij zegt. Maar nu is alles ‘anders’.

Joran van der Sloot

Volgens hemzelf dan. Hij heeft toegegeven dat hij zelf verantwoordelijk is voor het heengaan van Natalee. In ruil voor een forse strafvermindering welteverstaan.

Afwijzing

Tot dusver was het altijd onduidelijk wat er met Natalee Holloway is gebeurd. Haar stoffelijk overschot is nooit gevonden en daardoor bleven de vraagtekens.

Inmiddels heeft Joran bekend. Hij zegt dat Holloway afgezet wilde worden bij haar hotel. Hij liet zijn vrienden Deepak en Satish iets verderop stoppen.

”Zodat we naar het hotel konden lopen, en ik misschien nog een kans zou krijgen.” De vrienden vertrokken en Natalee en Joran gingen in het zand liggen.

Van der Sloot wilde meer dan zoenen, maar Holloway wees hem weer af. Daarop besluit hij haar te bestasten. Hij kreeg toen een ‘knietje’ in zijn kruis.

Betonblok

Daarop slaan de stoppen door bij Van der Sloot. Hij trapt het Amerikaanse meisje vol in haar gezicht. ”Ze ligt bewusteloos en mogelijk zelfs d00d.”

Wat er dan gebeurt, volgens Joran, is dat hij een betonblok pakt en de schedel van Natalee totaal inslaat. Hij weet niet hoe hij van het lichaam af moet komen en sleept haar de oceaan in. Daarna loopt hij naar huis, zo vertelt hij in de documentaire op Videoland.

Rechter gelooft het

Gisteren kreeg Joran 20 jaar celt voor het afpersen van de familie van Natalee. De rechtbank gelooft nu wat hij zegt en heeft de ‘deal’, strafvermindering in ruil voor een bekentenis, geaccepteerd.

2045

De 20 jaar die hij moet uitzitten, loopt gelijktijdig met de straf die hij nog in Peru heeft. Hij hoeft dus niet extra te zitten, wat heel vreemd is.

Dat zal betekenen dat hij in 2045 vrij zal komen. Hij is dan 57 jaar. Gisteren gaf hij aan dat wanneer hij vrijkomt, hij andere mensen wil gaan ‘helpen’.

 

Scroll naar boven