Meer dan 13 doden en gewonden bij brand in Spaanse nachtclub (video)

In de vroege ochtenduren van een fatale zondag brak er een verwoestende brand uit in een nachtclub in Murcia, Spanje. Het tragische incident resulteerde in de dood van minstens dertien mensen, volgens de burgemeester van de stad. Naast de dodelijke slachtoffers raakten ook meerdere mensen gewond, en er zijn nog vermisten.

Onderzoek naar oorzaak en mogelijke overlevenden

De lokale autoriteiten zijn druk bezig met het onderzoeken van de oorzaak van de brand, terwijl de brandweer en andere hulpdiensten intensief zoeken naar mogelijke overlevenden onder het puin. Het dodental zou nog kunnen stijgen naarmate meer informatie beschikbaar komt.

Rookinhaling en medische hulp

Tijdens de brand hebben vier mensen rook ingeademd, waarvan twee naar het ziekenhuis zijn gebracht voor medische behandeling. De exacte omvang van de schade en het aantal vermisten worden nog vastgesteld.

Grote inzet van nooddiensten

Op beelden van de Spaanse krant La Verdad is te zien hoe een groot aantal brandweerlieden, bluswagens en ambulances zich ter plaatse haasten om te reageren op deze tragische noodsituatie. De politie is betrokken bij het onderzoek om de oorzaak van de brand te achterhalen.

Un incendio en una discoteca de Murcia deja al menos siete muertos
Scroll naar boven