Meer dan 10 jaar later ontmoeten broer en zus die in kooi waren opgesloten de man die hen heeft gered

Meer dan 10 jaar later ontmoeten broer en zus die in kooi waren opgesloten de man die hen heeft gered

In oktober 2003 bezocht een verzorger, Carlyle Smith, het huis van Sharen en Michael Gravelle in Ohio.

Hij was aan het solliciteren voor een deeltijdbaan waarbij hij het paar moest helpen om voor hun 11 geadopteerde kinderen te zorgen.

Maar kort nadat hij het huis binnenwandelde, realiseerde Carlyle zich dat er iets verschrikkelijk mis was.

Volgens The Blade beweerde Carlyle het ondenkbare te hebben gezien: dat de Gravelles hem vertelden niet naar boven te gaan waar de kinderen sliepen; dat Sharen één van de kinderen zei naar boven te gaan en zichzelf op te sluiten in zijn kooi nadat hij in zijn broek naar de badkamer was gegaan; dat Michael hem vertelde dat hij wist of de kinderen probeerden uit hun kooien te ontsnappen als ze hun vingers door de draden hadden gesneden.

Carlyle snikte toen hij wegreed van het huis van Gravelle. Hij heeft de baan niet aangenomen. In plaats daarvan kwam hij meteen in actie.

De Gravelles werden uiteindelijk veroordeeld voor kinderbedreiging en kindermishandeling.

In 2017 deelden Simon en Abba – twee van de 11 kinderen ooit opgesloten in kooien door hun adoptieouders – hun verhalen op de Dr. Phil Show. De broers en zussen zijn opgegroeid tot sterke en inspirerende tieners.

Hoewel ze hem nooit hebben ontmoet, zijn Simon en Abba eeuwig dankbaar voor Carlyle, wiens eerste telefoontje hen uiteindelijk heeft gered van een leven lang van misbruik. “Als hij hier nu was, zou ik hem graag de grootste knuffel ooit geven en hem vertellen dat ik van hem hou”, zei Simon tegen Dr. Phil. “Hij heeft mijn leven gered. Hij heeft haar leven gered. ‘

Maar in de onderstaande video hebben Simon en Abba geen idee dat Carlyle backstage staat te wachten – en de meest emotionele reünie die denkbaar is, gaat plaatsvinden.

Bekijk de video hieronder:

Watch Emotional Meeting Between Teens And Man Who Helped Save Them From Abusive Parents

DEEL deze bijeenkomst van meer dan 10 jaar met je vrienden op Facebook.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven