Medium Samantha doet duistere voorspellingen voor 2023

Medium Samantha doet duistere voorspellingen voor 2023

Samantha Milns (52) uit het Britse Turnbridge Wells in Kent is een ‘dierenmedium’ en deelt enkele schokkende voorspellingen over wat ons volgend jaar te wachten staat. En dat ziet er niet goed uit.

De afgelopen jaren zaten niet bepaald mee met de uitbraak van het coronavirus en de daaropvolgende lockdowns. En nu komt er ook nog eens een ‘dierenmedium’ dat beweert dat 2023 een opnieuw een vreselijk jaar zal worden.

Kangoeroepokken

Samantha voorspelt dat er massaal op walvissen zal worden gejaagd en dat er een uitbraak van ‘kangoeroepokken’ zal komen. Maar dat is niet alles.

Het medium ‘voorziet’ veel zwerfkatten en zwerfhonden in januari. Een maand later zal er een vogelgriep uitbreken waarbij volgens Samantha voornamelijk zwanen getroffen worden. Ze denkt wel dat de zwanen de griep uiteindelijk overleven.

Een van de meest duistere voorspellingen van Samantha gaat volgens haar uitkomen in juni volgend jaar. Dan staat Australië volgens haar de uitbraak van ‘kangoeroepokken’ te wachten.

Medium Samantha doet duistere voorspellingen voor 2023

Overheidsdocument

Tenslotte ziet ze ook veel bloed in het water. “Er zal op walvissen worden gejaagd door woedende burgers nadat de overheid per ongeluk een document aan de pers lekt”. Wat er in dat document staat weet Samantha niet, maar het gaat leiden tot bloedvergieten.

Ook dat zal uiteindelijk stoppen, want volgens het medium hebben de jagers ‘vrolijke gezichten’ en dat duidt op een goede afloop.

Scroll naar boven