Medium Liesbeth voorspelt duistere toekomst: ”Ik heb altijd gelijk”

Medium Liesbeth voorspelt duistere toekomst: ''Ik heb altijd gelijk''

Verslaggever Jeroen Holtrop van Telegraaf zocht medium Liesbeth van Dijk op voor een blik in de toekomst. Een halfjaar geleden was hij er ook, maar nu is hij langsgegaan voor een update.

“Een half jaar geleden voorspelde jij wat over Vladimir Poetin, geloof ik hè?” vraagt Jeroen. Dat klopt, zegt Liesbeth. Ze zag dat Poetin “op een gegeven moment verdwijnt”. Naar een eiland wat hij al lang heeft, bijvoorbeeld.

“Jij zat dus heel erg in de buurt”, zegt Jeroen. “Het scheelde eigenlijk tweehonderd kilometer.”

Medium Liesbeth voorspelt duistere toekomst: ''Ik heb altijd gelijk''

‘Waar is Poetin?’

Dan waarschuwt Liesbeth: “We zijn er nog niet. Want ik zie hem nog steeds van het toneel verdwijnen, en dan durf ik best wel te zeggen dat het dit jaar gebeurt.”

Dat gaat echt gebeuren dit jaar, benadrukt de paragnost. “Dat is zo grappig, dat de hele wereld gaat zoeken: waar is Poetin, waar is Poetin? Maar hij heeft allang een ontspanningsplan.”

Met Prigozhin, de leider van de Wagner-groep die recent in opstand kwam, gaat volgens Liesbeth niets gebeuren. Hij valt niet uit een raam.”

Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk dan: wat denkt Liesbeth dat zijn toekomst in petto heeft? Keert hij terug op de buis? De paragnost weet het nog niet, want ze voelt de spirit van de gevallen tv-presentator niet. Liesbeth vermoedt – net als iedereen – dat Van Nieuwkerk op enig moment wel een eenmalig interview zal geven over wat er gebeurd is.

Landskampioen

Dan stelt Jeroen de vraag der vragen: “Het komende voetbalseizoen: wie wordt er kampioen?”. Daarop geeft Liesbeth toe dat ze “enorm Feyenoorder” is.

“Je moet niet je supportershart laten spreken, maar je mediumhart”, zegt Jeroen. “Ik kom een beetje richting AZ.” Maar dan zegt Liesbeth ook dat ze helemaal geen verstand van voetbal heeft.

Gay Pride

Ik maak me een klein beetje zorgen om de Gay Pride”, zegt Liesbeth. De paragnost drukt iedereen op het hart om heel voorzichtig te zijn.

“Ik hoop dat er genoeg security is”, vult ze aan. Dan doet Liesbeth uit de doeken dat ze zich zelfs zorgen maakt om…een b0m. Maar, nuanceert ze, een aanslag kan ook zijn dat een paar mensen gest0ken worden.

Voor Marco Borsato ziet Liesbeth tenslotte eerherstel. André Hazes jr. ziet ze heel langzaam van het toneel verdwijnen en Biden zal in het harnas sterven. We houden in de gaten of en wat allemaal waarheid wordt.

 

Scroll naar boven