Medewerkster toont kerstpakket van Bijenkorf: ”Wat een grap!”

Medewerkster toont kerstpakket van Bijenkorf: ''Wat een grap!''

Over iets langer dan een week is het weer kerst. Veel werkemers krijgen een mooi kerstpakket, al wordt dat in deze zuinige tijden steeds minder vanzelfsprekend.

Kerstpakket

Wij kunnen ons de tijd nog herinneren dat we in dienst waren bij bedrijven. Daar was het lang niet altijd zo dat we dan in december een kerstpakket kregen.

Het hangt er een beetje vanaf waar je werkt. Sommige werknemers krijgen bijvoorbeeld een doos met etenswaren, terwijl anderen zelf iets mogen uitkiezen in een folder. Maar er zijn dus ook mensen die helemaal niets krijgen. Omdat er wellicht geen geld voor is, of omdat het een werkgever niet interesseert.

Bijenkorf

Stel dat je bij de Bijenkorf werkt. Daar kun je ontzettend dure spullen kopen. Stone Island-kleding van duizenden euro’s, maar ook peperdure cosmetica.

In ieder geval zijn de opbrengsten van vorig jaar zeer zeker niet gegaan naar de kerstpakketten van werknemers. Online is een medewerker te zien, die keihard viraal gaat.

Kerstbal

De Bijenkorf heeft ‘flink’ uitgepakt en heeft medewerkers een…mooie kerstbal cadeau gegeven. Het lachwekkende is dat klanten die ook krijgen, wanneer ze minimaal 250 euro spenderen.

Medewerkster Charlena laat de kerstbal in een video zien. Terwijl ze hem uitpakt, is te zien hoe deze helaas kapot gegaan is.

De Bijenkorf is zich het leplazarus geschrokken van de commotie die ontstaan is en heeft halsoverkoop besloten dat de medewerkers ook een waardebon van vijftig euro krijgen.

Die is vanzelfsprekend alleen te besteden in het filiaal waar iemand werkt. Man, man, man.

@charlenafrancina De kapotte kerstbal hangt alsnog mooi in mn kerstboom( naast de BIJ van vorig jaar) #bijenkorf #kerst #kerstpakket #voorjou #foryou #fy ♬ origineel geluid – Charlena

Scroll naar boven