Medewerkster kinderopvang onthult waarom ze haar kinderen NOOIT naar de opvang zou brengen

'Goedkoper maken kinderopvang gaat niet door'

Een voormalig medewerkster van een kinderopvang heeft in een schokkende TikTok-video uitgelegd dat ze haar eigen kinderen nooit naar een opvang zou brengen. Danielle’s video met haar openbaring is inmiddels meer dan 700.000 keer bekeken.

In de video zegt ze: ”Voordat ik verder ga, wil ik even zeggen dat als je je kinderen brengt, ze daar volkomen veilig zijn. Het personeel is getraind in veiligheidskwesties en er is geen gevaar voor je kinderen.” Dat is dus niet de oorzaak dat Danielle haar eigen kinderen niet zou brengen.

@daniellecolexx♬ original sound – D🤍💋

Lui personeel

Het gaat specifiek om de kinderopvang waar Danielle zelf gewerkt heeft. ”Om te beginnen is het niet zo perfect als dat je als ouder mag verwachten. Dat heeft alles te maken met het personeel en hun luiheid.

”Een van de belangrijkste dingen voor kinderen is dat ze zichzelf kunnen uitdagen op speeltoestellen of bijvoorbeeld fietsen. Gewoon activiteiten die je niet in kamers kunt doen. Veel ex-collega’s wilden niet naar buiten gaan omdat ze het veel te koud vonden of omdat ze er gewoon geen zin in hadden.”

”Ook binnenactiviteiten werden sporadisch gedaan. En als het gebeurde was het zo snel mogelijk. Het grootste gedeelte van de tijd zaten ze gewoon op hun telefoon.”

Schreeuwen naar kinderen

Danielle is nog niet klaar met haar tirade. ”Het personeel gooide gewoon wat treintjes op een tafel en lieten de kinderen daar mee spelen. Als kinderen op meubilair klom waar ze niet op mochten klimmen, vroeg het personeel zich af waarom kinderen dat deden en werd er naar ze geschreeuwd.”

”Ik zou mijn kinderen nooit naar een opvang brengen. Omdat ik niet weet hoe mensen met hun om zullen gaan. Ik doe het liever zelf en anders zorg ik wel voor een familielid.”

Scroll naar boven