Medewerkster crèche kotst in papje van peuter en laat het kindje dat opdrinken

Medewerkster crèche kotst in papje van peuter en laat het kindje dat opdrinken

Wanneer je heel snel je baan wilt verliezen als medewerkster van een kinderdagverblijf, kun je natuurlijk gewoon ontslag nemen. Er gaat momenteel een video rond van een mevrouw die werkt bij een crèche, en daar in een papje van een kind spuugt.

Vooropgesteld: er zijn heel veel medewerkers van kinderdagverblijven die zich ontzettend hard inzetten om jouw kind een fijne tijd te bezorgen.

Dan is het jammer om te zien dat er individuen rondlopen die de boel verstieren, waardoor kinderdagverblijven in een erg slecht daglicht komen te staan.

Crèche

Afijn, in de video die online is verschenen, filmt een medewerker zichzelf terwijl ze even rochelt in het papje van een kindje. De reden hiervoor is dat ze de vader van het kind niet aardig vindt.

Wat hier de aanleiding voor is en waarom ze de vader niet mag is onbekend. Ook is de identiteit van de vrouw niet bekend. Maar dat duurt vast niet meer lang.

Medewerkster crèche kotst in papje van peuter en laat het kindje dat opdrinken

Kots in pap

In de video schrijft deze ‘dame’: ”Laat me nooit pap maken als ik je vader haat!” Wat we zien is hoe ze een papje maakt voor een kindje in een flesje.

De vrouw besluit haar keel even flink te schrapen, en tuft dan een flinke klodder spuug in het flesje. Hier zijn geen woorden voor.

Naast dat het ontzettend ranzig is, is dit een van de meest bizarre dingen we ooit hebben gezien. Het is ook niet bevordelijk voor de gezondheid van het kindje.

We weten immers niet wat ze mogelijk onder de leden heeft. Wat we wel weten, is dat deze vrouw op staande voet ontslagen moet worden. Haar mentale gesteldheid is niet helemaal wat het zou moeten zijn. Laten we dit artikel massaal delen, zodat de identiteit snel achterhaald wordt.

Onderstaand de beelden, die zijn gedeeld via de website DailyBuzz:

Scroll naar boven