Medewerkers McDonald’s niet blij met kerstpakket: ”Wat een troep”

In de loop der jaren hebben we al aardig wat kerstpakketten voorbij zien komen. En eerlijk? Soms maken werkgevers niet de beste keuzes. Aan de andere kant: je mag ook best dankbaar zijn dat je iets krijgt. Het is namelijk niet verplicht.

Maar goed, zoals elk jaar het geval is belanden ook dit jaar weer talloze kerstpakketten op Marktplaats en Vinted. Dat is je goed recht natuurlijk.

RTL Nieuws heeft een rondje marktplaats gemaakt en komt daar vanalles tegen. Het aanbod varieert van borrelhapjes, tot een Sony koptelefoon en zelfs hervulbare mokken.

Kerstpakket McDonald’s

Het bedrijf dat het meest voorkomt op Marktplaats, is McDonald’s. Voor een heel jaartje ‘patty’s flippen, saus op burgers kwakken en de ijsmachine bijvullen, heeft het bedrijf een mooi kerstpresentje over.

In onze ogen is er weinig mis mee, maar honderden medewerkers hebben hun McDonald’s kerstpakket vrijwel direct na ontvangst op Marktplaats gezet.

Het bedrijf heeft burgerflippers besloten te belonen met sokken, een fleecedeken, een speaker en een tas. Helaas willen de meeste mensen niet met zo’n tas gezien worden, zo blijkt uit het overweldigende aanbod aan advertenties. Als jij fan bent van het ‘restaurant’, kun je de tas makkelijk kopen.

‘Collector’s item!’

De beschrijvingen bij de advertenties verschillen nog al. Er zijn mensen die net doen alsof ze een wereldproduct verkopen, door de tas aan te prijzen als collectors item.

Dat maakt het automatisch meer waard. En dat blijkt ook uit de vraagprijzen. De één hanteert een vraagprijs van 27 euro, terwijl een ander 60 euro vraagt.

Scroll naar boven