Medewerker ziet de 97-jarige veteraan elke dag aan dezelfde tafel, geeft hem gratis eten voor het leven

Elke dag loopt een 97-jarige man genaamd Doug door de deuren van dezelfde Arby’s (fast-food restaurant) in Chandler, Arizona.

Hij bestelt dezelfde maaltijd en gaat aan dezelfde tafel zitten, elke dag.

De veteraan uit de Tweede Wereldoorlog heeft zoveel meegemaakt in zijn lange leven. Hij woont nu in een bejaardentehuis en omdat hij geen familie heeft, eet hij altijd alleen.

Het personeel van Arby is afhankelijk geworden van hun dagelijkse ontmoetingen met ‘Mr. Doug, ‘zoals ze hem liefdevol noemen. Ze zijn zo hecht aan hem geworden dat ze zover zijn gegaan om Dough hun persoonlijke telefoonnummers te geven. Op dagen dat hij niet naar Arby’s kan gaan voor de lunch, doet het personeel hun best om het eten aan zijn deur te bezorgen!

Het personeel behandelt Doug als hun eigen familie en hun vriendelijke gebaar ging nog veel verder.

Op een dag, toen het vakantieseizoen naderde, gaven de medewerkers van Arby hun favoriete klant een cadeaubon van $ 200 – een verrassing waardoor Doug volledig sprakeloos en overweldigd werd.

Een klant die toevallig getuige was geweest van de aardige uitwisseling, nam snel een foto met Doug en plaatste die online. Het verhaal van de veteraan gaat sindsdien viraal.

Arby’s was zo geraakt door het verhaal dat het bedrijf besloot de vriendelijkheid een nog grotere stap vooruit te zetten – ze gaven de heer Doug van Chandler Arby gratis eten voor het leven. Nu zal de WWII-veteraan altijd een plek hebben om naar toe te komen en volledig gratis.