Maxime Meiland maakt groot geheim bekend

Maxime Meiland maakt groot geheim bekend

Wie de autobiografie van Maxime Meiland heeft gelezen, weet dat ze een spiraaltje heeft en dat een derde kindje van haar en Leroy dus nog geen optie is. Maar is dat wel echt zo? Aan Story vertelt Maxime nu een iets ander verhaal.

In haar biografie staat een passage waarin Maxime schrijft dat ze geen idee heeft wanneer Leroy en zij gaan proberen om een derde kind te kunnen verwelkomen. ”Voorlopig heb ik nu een spiraaltje. Dat is het laatste wat ik ga proberen. Ik ben ook pas 27, dus dat is best jong om een definitieve beslissing te nemen.”

”Het kan zomaar zijn dat ik bijvoorbeeld ergens binnen vijf jaar denk: ik zou het toch wel leuk vinden, eentje erbij”, aldus Maxime.

Chateau Meiland

Kijken van Chateau Meiland konden afgelopen maandag echter zien dat het spiraaltje Maxime niet gelukkig maakt. ”Ik ben zo aangekomen sinds ik het heb”, klaagt ze. ”Gisteren had ik een outfit aan met een hoger broekje en zag ik kwabben. Dus ik denk dat ik hem toch eruit laat halen. Dan ben ik liever voor negen maanden dik en daarna wel weer slank.”

Spiraal is eruit!

In gesprek met weekblad Story onthult Maxime dat ze haar spiraal inmiddels heeft laten verwijderen. ”Ik gebruik ook geen andere anticonceptie. Dat deden mijn oma en moeder ook nooit. Nee, Leroy en ik gebruiken ook geen condooms, dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom.”

Scroll naar boven