Maxim Hartman: ”Kijkers Vandaag Inside hele domme mensen”

Maxim Hartman noemt kijkers Vandaag Inside ''Zeer domme mensen''

Maxim Hartman is overduidelijk geen fan van het programma Vandaag Inside. Op de radio haalt hij hard uit naar de populaire televisieshow, waarbij hij mensen die naar het programma kijken ‘zeer dom’ noemt.

De uitspraken van Maxim leiden tot enorm veel ophef. In het NPO Radio1-programma De Perstribune zegt Hartman over Vandaag Inside:

”Ik vind het een populistische, aartsconservatieve aanzet tot haat, met wanstaltige meningen, voor een zeer dom publiek.”

‘Ik ben slim’

Hartman krijgt zelf overigens ook regelmatig kritiek over zijn uitspraken. Zo noemde hij transvrouw Nikki de Jager door haar make-up lijkt op een ‘ordinaire Poolse prostitue’.

Maxim Hartman noemt kijkers van Vandaag Inside ''Zeer domme mensen''

Hartman vindt zijn eigen uitspraken niet zo slecht, in vergelijking met wat Wilfred Genee, Rene van der Gijp en natuurlijk Johan Derksen allemaal rondspuien.

Naar eigen zeggen is Maxim Hartman ‘slim’. Hij verdenkt het VI-trio ervan ”alleen maar te doen wat domme mensen graag willen.”

‘Domme mensen’

De televisiemaker is niet van plan om zichzelf aan te passen. Als we hem moeten geloven is hij altijd oprecht. Hij doet ook nooit iemand na.

”Ik zoek niet naar bevestiging en zeker niet van domme mensen. Dat is wat zij doen en dat vind ik zeer kwalijk.” Hartman gaat nog veel verder.

Hij is ook van mening dat bepaalde gesprekken in Vandaag Inside hebben bijgedragen aan het onveilige gevoel van Sigrid Kaag. Die besloot onlangs de politiek te verlaten om bovenstaande reden. Ze wil het haar gezin niet nog vier jaar aandoen.

Hartman sluit af met te stellen dat hij Johan Derksen vroeger heel leuk vond, maar nu niet meer want ”Hij is steeds erger geworden.”

Scroll naar boven