Mattie en Marieke hekelen 3FM baas – ‘waar is ze zo bang voor?’

Mattie en Marieke, het populaire radiokoppel van Qmusic, vinden dat NPO 3FM-baas Sharid Alles zichzelf belachelijk heeft gemaakt: “Dit is echt onbegrijpelijk. Waar is ze zo bang voor?”

Live uitzending

Sharid Alles stormde de studio in tijdens een live-uitzending om radio-dj Timur Perlin op zijn vingers te tikken. Een jongen wilde tegen betaling de geheime locatie van een Måneskin verklappen, maar daar was Sharid niet van gediend.

En Marieke Elsinga vindt dat onbegrijpelijk: “Ik kijk hier met zeer veel verbazing naar, want dat de zendermanager een studio binnenkomt waar een live-uitzending gaande is en zich dan met de inhoud van een programma bemoeit en dat het ook hoorbaar is op de radio… Ik begrijp daar niets van.”

Zichzelf voor schut gezet

“Ik vind het wel mooie radio en ik snap ook dat Timur het allemaal heeft laten horen zoals het is gegaan – dat vind ik ook mooi open en eerlijk – maar vanuit de zendermanager Sharid begrijp ik er niets van.”

En daar was Mattie Valk het helemaal mee eens: “Ik vraag me alleen maar af: wat was er zo heftig dat ze in moest grijpen? Ik bedoel: bel die luisteraar, haal hem op zender, neem desnoods het gesprek nog van tevoren op, maar was dit nou zo heftig? Waar was ze zo bang voor?”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven