Massale ophef: Jongen maakt lachend selfie bij lichaam omgekomen vader

Massale ophef: Jongen maakt lachend selfie bij lichaam omgekomen vader

De Canadees Alex Bodger krijgt het momenteel zwaar te verduren op internet. De jongen filmde eerst hoe een 37-jarige vader voor de ogen van zijn dochtertje werd omgebracht, waarna hij lachend met het lijk op de foto ging. 

De TikTokker was vorige week zondag aanwezig in een filiaal van Starbucks en was getuige van een ruzie die compleet uit de hand liep. De 37-jarige Stanley Schmidt verzocht een man naast hem te stoppen met vapen (elektronische sigaret). Zijn dochtertje van 3 had er namelijk last van.

De 32-jarige Singh Gosa pikte het commentaar van de vader niet, trok een mes en bracht Stanley zonder pardon om het leven. Het driejarige dochtertje zag alles gebeuren.

TikTokker

De TikTokker aarzelde geen moment en besloot alles te filmen, waarbij hij luguber commentaar gaf: ”Yo, jongens! Kunnen jullie dit geloven? Deze gast is zojuist omgekomen.” Om het nog erger te maken besloot Bodger zichzelf met het lijk op de foto te zetten, waarna hij in lachen uitbarstte.

https://twitter.com/Kbwatson4/status/1640790706481422336

Dochter beschermen

De familie van Schmidt is vanzelfsprekend kapot van verdriet en dat geldt ook voor zijn vriendin, die net drinken aan het halen was toen het gebeurde. ”Mijn zoon wilde alleen zijn dochter beschermen”, aldus de moeder die in tranen en shock verkeert.

Sociale media

Op sociale media zijn de rapen gaar. De TikTokker wordt met de grond gelijk gemaakt (terecht). Iemand schrijft: ”Dit is het levende bewijs van wat sociale media aangericht heeft. Als je iemand niet kent, bestaat de persoon niet en is hij niets waard. Deze jongen (Alex) verdient het om een bezoekje te krijgen. Als het aan mij ligt, wordt hij in contact gebracht met de familie van het slachtoffer.”

De TikTokker heeft inmiddels een spijtvideo opgenomen waarin hij probeert zijn hachje te redden. Maar daar is het nu te laat voor.

Scroll naar boven