We hebben er even op moeten wachten, maar het is dan bijna zover. De god van het kwaad komt eindelijk terug bij ons op het beeldscherm. Nog iets meer dan een week slapen dan mogen we weer allemaal genieten van onze favoriete Marvel schurk.

Loki op Disney+

Disney+ heeft niet lang geleden de eerste trailer onthuld van Loki, de aankomende Marvel serie met Tom Hiddleston in de hoofdrol als onze favoriete schurk. Het laatste wat van Loki gezien is was in Avengers: Endgame. Hij stal de Tesseract en verdween vervolgens. De serie zal plaatsvinden in een nieuwe, alternatieve tijdlijn.

Marvel's Loki serie Disney+

De baas van Marvel, Kevin Feige beschreef de serie als een misdaaddrama. Ook maakte hij nieuwe leden van de cast bekend. Dit zijn onder andere Owen Wilson, Richard E. Grant, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw en Wunmi Mosaku. Sprekend op de San Diego Comic-Con in 2019, toen Loki voor het eerst werd aangekondigd, onthulde Hiddleston een topje van de ijsberg.

Marvel’s Loki: trailer

Zo ongeveer het laatste wat Loke in de serie overkwam, was dat hij door de Hulk werd verpletterd. Er zijn een paar kleine dingen duidelijk geworden na het zien van de eerste trailer. Na het stelen van de Tesseract en het transporteren van zichzelf in Avengers: Endgame, is Loki in aanraking gekomen met de Time Variance Authority, die de hulp zoeken van de God van het kwaad.

Marvel’s Loki zal vanaf 9 juni exclusief te zien zijn op Disney+.

BEKIJK OOK  Mark Rutte aan moslims: blijf lekker thuis en maak van je woning een moskee

Of ben je op zoek naar een andere leuke serie om te kijken? Er is namelijk niet lang geleden bekend geworden dat de Netflix hitserie Peaky Blinders is begonnen met het filmen van het zesde, en laatste seizoen.


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!