Martien Meiland is met geld aan het smijten: ‘Hij is alleen één ding vergeten’

Schijnbaar is Martien Meiland behoorlijk met geld aan het smijten. Maar Harry Mens zegt dat hij één ding is vergeten. “Ik heb een verrassing voor hem: hij moet straks wel een keer belasting betalen.”

Weer terug bij af

Het duurde niet lang voordat Erica en Martien hun nieuwe Noordwijkse villa in de verkoop hebben gezet. In februari kochten ze de woning voor iets onder de 2,7 miljoen. Toch lukte het de Meilandjes om de villa te verkopen voor 150.000 euro meer!

Maar de verkoop was onder voorbehoud. Inmiddels hebben de kopers zich alweer teruggetrokken. Harry Mens, die ook in Noordwijk woont heeft altijd al gezegd dat de villa overgewaardeerd was. “Dat blijkt nu. Ik heb gelijk, want die mensen hebben gebruikgemaakt van de ontbindende voorwaarden. Ze zijn wakker geworden, want de verkoop gaat niet door”

Volgens Harry Mens vragen de Meilandjes veel te veel voor de villa. “Daar komen ze nu achter. Die mensen hadden drie dagen bedenktijd en ze hebben nu gebruikgemaakt van die bedenktijd. Ze zijn dus weer terug bij af.”

Harry zegt dat Martien in de financiële problemen dreigt te raken. “Het staat nu leeg. Ze hebben al iets anders gekocht. De enige die problemen heeft is de bank. Ze hebben natuurlijk een overbruggingskrediet en straks voelen ze gehijg in hun nek en dan hebben ze een probleem. Dan wordt die man overspannen.”

Ook heeft Harry nog een andere tip voor Martien. “Hij verzamelt de boel. Die man verdient nu heel veel geld met boeken en noem maar op. Alleen ik heb een verrassing voor hem: hij moet straks wel een keer belasting betalen. Dat is hij waarschijnlijk vergeten, maar daar komt hij wel achter.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven