Mart Hoogkamer heeft het zwaar: ‘Hij voelt zich gefaald’

Mart Hoogkamer is sinds zijn hit ‘Ik Ga Zwemmen’ enorm hard gegaan. Hij is goed aan de weg aan het werken en is al een echte BN’er geworden. Ook krijgt hij een extra show in Ahoy. 

Emotioneel

Toen hij bij het programma HLF8 zat was er nog iets dat hem wist te ontroeren. Zijn vader wilde namelijk ook altijd volkszanger worden, maar dat liep anders door omstandigheden. Daarom vindt Mart het nu extra mooi dat hij voor zijn vader dit mag doen. Nu komt zijn wens toch nog een beetje uit.

In de documentaire van Mart ‘Van Vader op Zoon’ is de bijzondere, maar ook moeilijke band tussen Mart en zijn vader te zien. Mart vertelde tegen Johnny de Mol dat zijn vader hem op een positieve manier probeerde af te zeiken. “Om me te pushen, omdat hij het zag. Dan zei hij: ‘Mart, als jij je liedje van a tot z helemaal goed zingt, dan mag je Goede Tijden afkijken’.”

Uiteindelijk werd het allemaal iets te veel voor Mart. “Dan kom je op een leeftijd dat je denkt: daar komt-ie weer. Op dat moment begin je hem niet te haten, maar je gaat hem niet meer echt leuk vinden. De muziek ook niet, het kwam m’n oren uit.”

Benieuwd naar de beelden? Bekijk ze hieronder:

Laat een reactie achter

Scroll naar boven