Marokkaan test uitsmijter, maar dat had hij beter niet kunnen doen

Marokkaan test uitsmijter, maar dat had hij beter niet kunnen doen

Vanuit Spanje bereiken ons nogal opvallende beelden. Te zien is een Marokkaanse jongen die te diep in het glaasje heeft gekeken. Hij wil de uitsmijter die voor een club staat even testen op zijn mannelijkheid, maar dat blijkt niet zo slim.

Uitgaan

In Nederland is uitgaan tegenwoordig een stuk minder leuk als vroeger. Er lopen altijd wel bepaalde typetjes rond die niet voor een leuke avond komen.

Ook zijn er veel mensen te vinden die niet zo goed tegen drank kunnen. Dan gaan ze zich raar gedragen en voelen ze zich ineens oersterk.

In Nederland handelen de meeste uitsmijters niet meteen. Ze kiezen liever voor de-escalatie. Dat betekent waarschuwen zonder een corrigerende tik. Met die wetten hier in ons land zal dat ook wel moeten, want voor je het weet word je zelf als dader gezien.

Spanje

Gelukkig zijn er nog landen waar lastige mensen een koekje van eigen deeg krijgen. Neem nu Spanje. Op de beelden die hieronder staan, probeert een Marokkaanse jongen een uitsmijter uit de tent te lokken.

Marokkaan test uitsmijter, maar dat had hij beter niet kunnen doen

Het joch weegt ongeveer 50 kilo en is 1.60 meter, schatten we. Tegenover hem staat een beer van een vent. Toch denkt de jongen dat hij hem wel even kan testen.

Beveiliger heeft karma

Eerst legt hij zijn hand rond de tepelhoogte van de beveiliger. Daarna doet hij een vreemd dansje. Al die tijd blijft de man rustig. Totdat het gastje bewegingen maakt die veel weg hebben van een soort…nouja, we weten het eigenlijk niet wat hij aan het doen is.

De beveiliger is het overduidelijk zat en duwt hem keihard op de grond. Maar dan maakt de jongen een cruciale fout. Hij komt gewoon nog een keer. Gevolg: een heerlijke platte hand in zijn bakkes.

Waarschijnlijk zal hij dat niet nog een keer doen. De beelden, die een hoop karma bevatten, vind je hieronder. Vind jij het terecht hoe de beveiliger reageert? Laat het weten in de reacties!

Scroll naar boven