Marnix uit First Dates heeft een pijnlijke mededeling voor Bibi

Marnix uit First Dates heeft een pijnlijke mededeling voor Bibi

First Dates is een schitterend programma waar twee vrijgezellen elkaar via een luxe etentje beter leren kennen. Althans, vrijgezellen…In de uitzending van gisteren zaten Marnix en Bibi. Maar Marnix komt al snel met vervelend nieuws.

”Als het dan gaat over zullen we nog een keer afspreken…dan heb ik niet het gevoel dat ik dat heel graag zou willen. Ik ga er wel eerlijk over zijn. Ik wist niet wanneer dit werd opgenomen, dus ik heb in de tussentijd al iemand leren kennen.”

Pijnlijk

Marnix is dus bezet, maar wilde First Dates toch graag even uitproberen. Bibi waardeert het niet echt wat Marnix doet en laat hem dat ook direct weten.

”Ik vraag me eigenlijk af: wat doe je hier? Want je zei dat je iemand hebt ontmoet. Ben jij je eigenlijk wel bewust van de gevolgen hiervan? Of is het gewoon een spelletje of dat je alle opties openhoudt? Ik ben in de war, ik snap het niet.”

Maar dan maakt Marnix het nog erger door te zeggen dat hij het even wilde onderzoeken. Hij voegt eraan toe: ”Misschien had ik wel iemand gevonden die ik heel leuk had gevonden.”

Scroll naar boven