Mark doet het met de zus van zijn zwangere vriendin, maar dan krijgt hij telefoon

Markt doet het met de zus van zijn zwangere vriendin, maar dan krijgt hij telefoon

Ontrouw zijn aan je partner is ontzettend laag en wanneer je vriendin dan ook nog zwanger is, is het bizar om met haar zus naar bed te gaan. De 21-jarige Mark deed het desondanks en heeft daar ontzettende spijt van. Al is het maar doordat een telefoontje zijn hele leven verwoestte.

Zwanger

Mark, een fictieve naam, deelt zijn verhaal exclusief met ons. Hij is twee jaar samen met zijn vriendin die sinds 4 maanden in verwachting is. ”We hadden het niet gepland, maar we gebruikten ook geen voorbehoedsmiddelen. Dan weet je dat de kans er altijd is.”

”Ik kan niet zeggen dat ik echt blij ben met de zwangerschap, maar mijn vriendin wil het kindje absoluut houden. Daarom was ik de laatste tijd niet erg gelukkig en ik zocht naar manieren om mezelf te kunnen uiten. Ik kan het goed vinden met de zus van mijn vriendin, die twee jaar ouder is dan zij.

Feestje

”Tijdens een feestje is dat helemaal uit de hand gelopen. Mijn vriendin, die natuurlijk niet mag drinken nu, besloot om niet mee te gaan naar een discotheek. Haar zus ging wel mee. We stonden de hele avond met elkaar te praten en de drank sloeg op de een of andere manier goed in.”

”Ik weet er niet meer veel van, maar uiteindelijk zijn we samen naar de wc gegaan en daar gingen we flink tekeer. Ik kan het niet verklaren, het gebeurde gewoon. We spraken af om niemand iets te vertellen, maar toen ik thuiskwam en mijn vriendin vroeg of ik een leuke avond had gehad voelde ik me enorm schuldig.”

”Toch heb ik haar niet verteld wat er gebeurd is. Toen wist ik nog niet wat ik voor mijn kiezen zou krijgen. Een maand later belde haar zus me op, of ik even naar haar toe wilde komen. Ik vond het maar vreemd. Ze wilde niet zeggen wat er aan de hand was.”

Ook zwanger

”Toen ik even later op de bank zat, toverde ze een zwangerschapstest tevoorschijn die aangaf dat ze in verwachting is. Ik was in alle staten, maar zij ook. Net als mijn vriendin was abortus voor haar geen optie. Ik heb er alles aan gedaan, maar het was voor haar geen mogelijkheid.”

Mark (21) doet het met de zus van zijn zwangere vriendin, maar dan hij krijgt hij telefoon

”Ik nam mezelf voor om maar gewoon open kaart te spelen. Ik had geen andere keuze meer. De fout die ik gemaakt heb, was niet meer terug te draaien. Haar zus besloot met mij mee te gaan en we hebben het samen opgebiecht. Ik zal het gezicht van mijn vriendin nooit meer vergeten. De pijn in haar ogen deed me zoveel verdriet, dan is met geen pen te beschrijven.”

Single

”Vanzelfsprekend kon ik daarna mijn spullen pakken. De relatie is inmiddels voorbij. Ik word binnenkort vader van twee kinderen van twee zussen. Beiden willen niets met me te maken hebben, al app ik de laatste tijd wel veel met de zus van mijn ex. Of dat een goed teken is weet ik niet.”

”Wat ik wel weet, is dat ik mezelf heel erg schuldig voel. Ik zal proberen een goede vader te zijn, maar ben zelf iemand waar mijn kinderen geen voorbeeld aan moeten nemen. Als ik het terug had kunnen draaien, had ik dat gedaan. Maarja, dat is allemaal achteraf.”

Scroll naar boven