Mark Gillis heeft een vriendin en dat is een hele bekende!

Mark Gillis kennen we allemaal als de zoon van Peter. In tegenstelling zijn vader, is Mark niet erg geliefd bij de vrouwtjes. Poging na poging zag hij mislukken. Maar dat lijkt nu verleden tijd, want Parkie Markie heeft toch iemand zo gek weten te krijgen.

Wendy

In de roddelblaadjes reageert hij overigens eerst op Wendy van Hout, de vervanger van Nicol Kremers. Hij heeft natuurlijk meegekregen wat er allemaal over haar geschreven wordt.

Mark is de beroerdste niet en is ontzettend aardig. Hij zegt: Welkom in de familie lieve Wendy. Wat iedereen nu ook al van je zegt/vind trek je zelf er niks van aan.

Ik vind je vooral een lieve, leuke, gezellige, hard werkende meid! Belangrijkste van alles is dat jij en papa een fijne toekomst tegemoet gaan en wij als familie mogen genieten van de leuke momenten samen. Je bent een topper en dat weten wij en de mensen in jouw directe omgeving.

Mark aan de vrouw

Peter heeft zowat alle Nederlandse media gebeld om Wendy voor te stellen. Maar wat blijkt nu? Ook Mark is aan de vrouw. Wie Massa is Kassa kijkt, zag hem keer op keer hopeloos falen.

Maar nu is er dus groot nieuws, want Parkie Markie heeft de vrouw van zijn leven gevonden. Meerdere bronnen bevestigen dat Mark gelukkig is met Inge van Hoof uit Helmond.

De twee zijn geen volslagen onbekenden van elkaar en zijn al langer bevriend. Afijn, Inge deelt meerdere kiekjes met ‘ons’ Mark:

Groot nieuws: Mark Gillis stelt bloedmooie vriendin voor

Scroll naar boven