Marie ondergaat extreme plastische chirurgie om een ‘boselfje’ te worden

In de wereld van plastische chirurgie is niets te gek, zo blijkt. De 25-jarige Mary Magdalene uit Toronto, Canada, heeft de aandacht getrokken door haar drastische keuzes in esthetische ingrepen. Haar droom om een ‘boself’ te worden heeft geleid tot ingrijpende veranderingen zoals een ‘Barbie-neus’ en ‘kattenoog’-implantaten.

Bekendheid geworden op Instagram

Opmerkelijk genoeg begon Mary haar opmerkelijke transformatie op de jonge leeftijd van 21 jaar. Door haar voortgang en metamorfose zorgvuldig vast te leggen op haar Instagram-account, heeft ze online aanzien vergaard en haar unieke zoektocht naar een uiterlijk dat doet denken aan een ‘boself’ gedeeld met haar volgers.

Voormalig Exotisch Danseres en ‘Therapeut’

Gedurende de jaren heeft Mary’s online aanwezigheid gestaag aan kracht gewonnen, met op een gegeven moment meer dan 300.000 volgers. Ondanks dat haar account later werd opgeschort, heeft Mary nu nog steeds bijna 70.000 toegewijde volgers.

Tijdens de uitdagende tijden van de pandemie koos Mary voor een opmerkelijke carrièreswitch: ze werd een fulltime virtuele exotisch danseres en rekent nu ongeveer $110 voor een vijf minuten durende optreden.

Ruim 100.000 euro besteed aan operaties

Hoewel sommigen misschien denken dat Mary geen nieuwe stappen meer kan zetten om haar lichaam verder te transformeren, heeft ze verklaard dat er nog meer operaties op haar planning staan.

“Volgende week heb ik mijn wenkbrauwtransplantatie, kaak- en lippenoperatie gepland en dan is mijn gezicht compleet,” deelde ze eerder met The Sun in februari.

Met haar ongebruikelijke reis blijft Mary Magdalene de grenzen van esthetische verandering verkennen en haar zoektocht naar een ‘boself’-uitstraling is een opvallende illustratie van de diversiteit aan persoonlijke keuzes binnen de wereld van plastische chirurgie.

Scroll naar boven