Marco wil niet meer buiten komen: ”Wanhopige vrouwtjes smeken om aandacht”

De 22-jarige Marco Donatelli heeft een zwaar leven als we hem moeten geloven. Hij claimt aantrekkelijker te zijn dan Leonardo DiCaprio toen die jong was en krijgt op straat voortdurend te maken met ‘wanhopige vrouwtjes’ die om zijn aandacht vragen.

Marco is model en wordt wekelijks bedolven onder berichten van vrouwen. Zijn moeder is zijn grootste fan. Zij vertelt tegen iedereen die het maar horen wil dat haar zoon een gezicht heeft waar je naar wil kijken. Marco is dat inmiddels gaan geloven en klaagt over ‘last van zijn schoonheid’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marco Donatelli (@marcoadonatelli)

In bed lokken

Volgens Marco doen vrouwen voortdurend pogingen om hem het bed in te lokken. ”Zelfs getrouwde vrouwen proberen het.” Toch zit Marco er niet bepaald op te wachten. In een interview met Mirror is hij dan ook duidelijk: ”Als je mijn aandacht wil zal ik je moeten teleurstellen. Je bent al de zoveelste en niets bijzonders. Ik heb geen tijd voor je en de tijd die ik wel heb is voor mijn hond.”

Marco wil niet meer buiten komen: ''Wanhopige vrouwtjes smeken me om aandacht''

”Ik weet dat ik er goed uitzie. Dat hoeven vrouwen me niet steeds te vertellen. Het mooist aan mezelf vind ik mijn lach, met mijn schitterende gekrulde haar en mijn blauwe ogen. En dan ben ik ook nog eens gespierd. Ik snap het: de meeste vrouwen hebben een lelijke man. Als ze mij dan zien worden ze geconfronteerd met de realiteit. Dat is voor hen dan vaak erg heftig.”

Scroll naar boven