ZIEN: Gaat Marco Borsato wéér vreemd? Deze persoon zegt van wel!

Showbizz watcher Yvonne Coldeweijer heeft haar pijlen deze keer gericht op Marco Borsato. De YouTuber heeft aangekondigd dat er flink wat roddels aan zitten te komen over de zanger.

Imagoschade

Ik denk dat we allemaal kunnen zeggen dat het imago van de volkszanger nooit helemaal zal herstellen na alle pijnlijke onthullingen van de afgelopen jaren. Toch lijkt het stel alles weer op de rit te hebben. Hij is weer samen met Leontine en het stelletje post de ene na de andere foto op Instagram.

Wat Yvonne Coldeweijer precies naar buiten gaat brengen is nog volstrekt onduidelijk. Wel geeft ze aan dat de zanger nog steeds een vreemdganger zou zijn. Ze plaatste bij de foto van Borsato de volgende tekst: “Did I mention you’re still cheating? You gladde sidderaal. Ik werk aan juice.”

En hoewel programma’s als Boulevard en Shownieuws de beste Yvonne niet altijd even serieus nemen, bewijst ze toch altijd het tegendeel. Radio Veronica dj Rick Romijn zei er het volgende over: “Zij is beter dan RTL Boulevard, Shownieuws en alle roddelbladen bij elkaar. Ze heeft het non-stop bij het juiste eind.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven