Een nieuwe dag, een nieuw weetje over Marco Borsato. Na zijn breuk met Leontine duurde het niet lang voordat naar buiten kwam dat Marco een superdeluxe appartement had gekocht om in te vertoeven. Gister bracht bij een video naar buiten waarin hij de nieuwste techniek liet zien op zijn Instagram account, namelijk Augmented Reality.

Nieuw huis van Marco Borsato

In 2020 liep de relatie tussen hem en Leontine stuk. Waar hij eerst nog een tijdje verbleef bij zijn moeder besloot hij niet lang daarna een luxe penthouse te kopen in Alkmaar. Aangezien hij en Leontine inmiddels alweer bij elkaar zijn, blijft nog onduidelijk of hij het appartement zal behouden.

Na de scheiding tussen de twee werd een tijdje geleden naar buite gebracht dat ze weer aan het daten zouden zijn. Nu is het eindelijk officieel: het powerkoppel van ons kleine landje is officieel weer bij elkaar. Onze zuiderburen mochten dit grote nieuws naar buiten brengen, waar Marco op de radio bekende: “We hebben weer een soort van verkering. Het is aan.” Toch liet hij de toekomst nog even in het midden: “De breuk vorig jaar was definitief, daarom zijn we ook nog heel voorzichtig.”

Beelden appartement Alkmaar

In de onderstaande beelden promoot Marco op zijn Instagram de nieuwste aanwinst van zijn sociale media account. Als je goed kijkt, krijg je een klein inkijkje in het appartement wat hij onlangs heeft gekocht. De beelden kun je in de onderstaande video bekijken. Wat vind jij ervan? Laat het ons weten in de reacties!


Like it? Share with your friends!