Het lijkt weer helemaal koek en ei te zijn in huize Borsato. Marco heeft een prachtige vakantie gehad met zijn mooie gezin. Op social media deelt hij foto’s samen met zijn liefje Leontine. Na maandenlange speculatie over de gestrandde relatie van de twee, lijkt alles nu weer goed te zijn.

Hij schreef bij de foto die hij plaatste: “Lieve Tien, bedankt voor de geweldige vakantie met het gezin! We hebben onvergetelijk en geweldige mooie nieuwe herinneringen gemaakt.”

Ondanks alles kan het stel rekenen op prachtige reacties van mede BN’ers.. Zo reageert Britt Scholte “Mooie mensen” en zegt Monique Westerberg: ZO fijn! In Januari deelde Nederlands bekendste volkszanger nog dat hij en Leontine officieel weer bij elkaar waren.

BEKIJK OOK  Kabinet wil 'ouderenuurtje' in supermarkten speciaal voor ouderen

Opmerkelijk was nog het meest dat de hele vermeende vechtscheiding open en bloot in de media te volgen was. Zo werd er bekend dat Marco meermaals buiten de poot gepiest had, en heel Nederland mocht ervan mee genieten. Gelukkig lijkt er nu een einde te zijn gekomen aan alle drama rondom de naam ‘Borsato’.


Like it? Share with your friends!