Marc Overmars gaat door het slof, maar te laat

Marc Overmars

Marc Overmars heeft veel betekent voor Ajax in zijn tijd als technisch directeur. Echter, moet hij nu wel opstappen. Het is namelijk aan het licht gekomen dat Marc Overmars grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond naar vrouwelijke collega’s. Overmars biedt zijn excuses aan, maar geeft aan dat hij geen andere optie ziet dan te stoppen. Hij doet ook het verzoek aan iedereen om hem en zijn gezin met rust te laten.

De beste directeur die Ajax gehad heeft

Veel Ajax-fans waren blij met Marc Overmars, want hij zette uitstekende prestaties neer. Voorzitter van de raad van commissarissen bij Ajax, Leen Meijaard, geeft ook aan dat Overmars waarschijnlijk de beste directeur is die Ajax heeft gehad. Toch moest er een einde aan de samenwerking met Overmars komen. Van der Sar, algemeen directeur bij Ajax, geeft aan dat een veilig werkklimaat zeer belangrijk is voor iedereen bij Ajax.

Het is nog niet bekend wat Overmars precies heeft gestuurd

Het is voor het grote publiek nog niet bekend wat Overmars precies naar vrouwelijke collega’s gestuurd zou hebben. Dat het ongepast was, is echter zeker. Niet voor niets hebben Ajax en Overmars ervoor gekozen om de samenwerking stop te zetten.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven