Marc doet zes uur huishoudelijke klusjes, stuurt zijn vrouw een rekening van 800 euro

Marc doet zes uur huishoudelijke klusjes, stuurt zijn vrouw een rekening van 800 euro

De Britse Marc Hatch heeft zijn vrouw een rekening overhandigd van maar liefst 700 pond, omgerekend zo’n 820 euro, voor het schoonmaken van hun woning. Volgens Marc is zijn vrouw daar nog ‘goedkoop’ mee uit.

Schoonmaken

Hatch heeft een eigen schoonmaakbedrijf en besloot voor een grondige schoonmaak van zijn eigen woning te gaan. Hij is zes uur bezig geweest met reinigen van onder meer de bank, drie vloerkleden en een stenen vloer. Nadat hij hiermee klaar was, was het tijd voor de factuur.

Marc doet zes uur huishoudelijke klusjes, stuurt zijn vrouw een rekening van 800 euro

Die bedroeg niet minder dan 700 pond. Zijn vrouw moet hem betalen voor de werkuren, maar ook de materiaalkosten zijn op de factuur gezet.

‘Klant wil niet betalen’

Op Facebook schrijft Marc, die met zijn vrouw en hun drie kinderen woont, dat ‘de klant erg blij was met het resultaat’. Ze wil alleen niet betalen.

Hij deelt een foto van de rekening die hij had opgemaakt en vervolgens naar zijn vrouw Jasmine had verstuurd. Dat deed hij terwijl hij naast haar op de bank zat.

Zijn vrouw reageerde stomverbaasd en stuurde direct een bericht terug. Ze liet hem weten dat ze getrouwd zijn en ook 3 kinderen samen hebben. Marc antwoordde daarop dat hij hard had gewerkt en dat hij niet wil dienen als ‘cleaning fairy’.

Enkele minuten later deelde hij zijn vrouw Jasmine mede dat het maar een grapje was, maar Jasmine kon er niet bepaald om lachen.

”Ze vond het niet grappig nee”, zo vertelt de inwoner van Doncaster tegen LadBible. ”Ik vond het zelf wel een leuke grap, maar mijn vrouw heeft geen humor.”

Scroll naar boven