Manon en Louie zijn verliefd op elkaar, maar nu wil Louie ineens man worden

Manon en Louie zijn verliefd op elkaar, maar nu wil Louie ineens man worden

Manon en Louie hebben een relatie. De twee vrouwen zijn stapelgek op elkaar, maar nu identificeert Louie zich ineens als non-binair. Ze heeft besloten dat ze een transitie wil ondergaan en wil een mannen-uiterlijk.

Non-Binair

Dat brengt de nodige kopzorgen met zich mee voor Manon, die haar Louie zal zien veranderen in een man. In het programma ‘Naar Bed’ op NPO3 vertellen de twee over wat er komen gaat.

Hoe de twee elkaar hebben leren kennen is niet helemaal duidelijk. Daarvoor is het fragment te kort. Maar wat we zien is dat Manon en Louie erg happy zijn met elkaar.

Louie heeft echter besloten zichzelf te identificeren als non-binair. Zij wil niet lang een man of vrouw zijn, maar wil wel liever een mannen-uiterlijk.

Uitdaging

Louie: ”Ik ben niet van plan om zo (zoals ze er nu uitziet) te blijven zeg maar.” Manon: ”De grootste uitdaging in onze relatie gaat de transitie zijn.”

”Ja, dan verandert mijn lichaam natuurlijk ook wel fysiek. Ineens heb ik geen borsten meer. Ik krijg baardgroei, mijn stem is dan aanzienlijk lager”, zo stelt Louie.

Manon en Louie zijn verliefd op elkaar, maar nu wil Louie ineens man worden

Manon weet niet of ze wel samen wil blijven met Louie als die ineens verandert in een man. ”Ik blijf altijd bij Louie, of dat nu is in de liefde, of als vriendschap.”

Fysieke aantrekkingskracht weg

Louie zit er beteuterd bij te kijken: ”Ik hoop dat eerste. Ik kan me voorstellen dat Manon zich fysiek niet meer aangetrokken voelt tot mijn uiterlijk.

”Maar dat betekent niet dat ze niet tot mijn innerlijk is aangetrokken. Dan zou het vriendschap worden. Ik hoop het niet. Het zou me echt super verdrietig maken. Als ik erover nadenk, moet ik ook een beetje huilen. Het idee dat ik haar kwijt kan raken emotioneert mij.”

Toch weerhoud het Louie niet van haar transitie. Ze gaat ermee door.”

Scroll naar boven