Mannen meppen vader in elkaar: kinderen kijken huilend toe

Mannen meppen vader in elkaar: kinderen kijken huilend toe

In het kalifaat in Den Haag heeft drie weken geleden een gebeurtenis plaatsgevonden waarbij een vader voor de ogen van zijn spelende kinderen finaal is afgetuigd. De kinderen barstten in tranen uit toen ze zagen wat deze 2 mannen met hun vader deden.

Over het fietspad

De gebeurtenis dateert dus al van drie weken geleden, maar de autoriteiten zijn met spoed op zoek naar de twee afranselaars die er niet bepaald mee lijken te zitten om iemand af te tuigen.

Op de Calandkade ging het behoorlijk mis. De twee mannen besloten met een auto over het fietspad te scheuren. De vader besloot hier iets van te zeggen.

Mannen meppen vader in elkaar: kinderen kijken huilend toe

Meppen

Hij maakte een armgebaar naar de inzittenden en besluit een foto te maken. Dat pikken de inzittenden niet. Ze stappen uit en gaan verhaal halen bij de man.

Nadat ze op hem af zijn gerend, duwen ze de vader. Vervolgens laten ze hun vuisten spreken. De man valt daarna op de grond en de belagers gaan nog even door.

Terwijl dit allemaal gebeurt, kijken de kinderen van de man toe. Die waren op dat moment aan het spelen. Huilend zien ze hoe hun vader finaal in elkaar gemept wordt.

Signalementen

Nadat de mannen op de vlucht geslagen zijn, is de vader gelukkig nog wel in staat om zijn kinderen te troosten. Die waren compleet in shocktoestand.

De autoriteiten vragen burgers om hulp in de zoektocht naar de twee mannen. Het is belangrijk dat zij zo snel mogelijk gevonden worden.

Hoe kun je herkennen? Tsja, wat moeten we daar nu over zeggen. De een heeft een slank postuur en de andere komt veelvuldig in een kebabzaak.

Mannen meppen vader in elkaar: kinderen kijken huilend toe

Scroll naar boven