Je hebt er zoveel van. Kleine, dikke, lange, dunne, brede en ga zo maar verder. We hebben het uiteraard over het staafje van de man. Bij mannen speelt het al zolang we bestaan een grote rol over hoe deze eruit ziet.

Ook zijn er al jarenlang weetjes en tips over hoe groot of hoe hij eruit ziet op basis waar je vandaan komt of op welke plek je in de wereld geboren bent. Wanneer je bijvoorbeeld uit Afrika komt denken de meeste mensen dat hij gigantisch zal zijn en wanneer je Aziatisch bent denken de meesten dat hij wat kleiner is.

BEKIJK OOK  8 logische puzzels waar je het antwoord niet op weet

Maar klopt dit eigenlijk allemaal wel? Wij weten het zelf helaas ook niet maar wel weten we dat hier veel onderzoek naar is gedaan en dat er keiharde cijfers zijn die kunnen vertellen hoe groot of klein hij is op basis van provincies in Nederland.

De grootste en kleinste, waar dan?

De grootste staven zijn op basis van onderzoek naar de grootte van bestelde rubbertjes te vinden in Drenthe en dan moet je vooral in De gemeente Vledderveen zijn. Daarna volgen respectievelijk Gelderland en Noord-Brabant.

Top 3 grootste per provincie:

1. Limburg
2. Gelderland
3. Noord-Brabant

De kleinste van Nederland zijn te vinden in Limburg en dan voornamelijk in Sittard. Daarna heb je Noord-Holland waar ook erg kleine stokken te vinden zijn en vervolgens Utrecht, daar zijn ze relatief ook veel kleiner.

BEKIJK OOK  Onderzoek toont aan dat vrouwen zich meer aangetrokken voelen tot mannen met baarden

Top 3 kleinste per provincie:

1. Limburg, en dan met name Sittard
2. Noord-Holland
3. Utrecht

Zie hieronder de volledige resultaten:


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!