Mandy (34) boekte stiekem een vliegticket en liet haar drie kinderen achter

Mandy (34) boekte stiekem een vliegticket en liet haar drie kinderen achter

De 34-jarige Mandy deelt een opzienbarend verhaal. In een opwelling besloot ze om haar man en hun drie kinderen achter te laten. Ze boekte in het geniep een vliegticket naar Bangkok. Maar eenmaal op Schiphol kwam ze tot inkeer. Op het laatste moment.

Mandy deelt haar verhaal op website Famme.nl. ”Ik heb mijn hele leven gedaan wat er van mij verwacht werd. Ik studeerde en nam daarna het familiebedrijf van mijn vader over. Ik leerde mijn man kennen en we trouwden. Na vier jaar huwelijk is onze eerste dochter geboren. Vier jaar en nog twee kinderen later vormden we een gezin van vijf personen. Alles leek op dat moment perfect.”

Verandering

Maar dan verandert er iets bij Mandy. ”Op mijn 33e begon ik me anders te voelen. Ik voelde een groot gemis, maar ik wist niet wat het was. Ik hield van ons gezin, maar wanneer ik ‘s-avonds in bed lag kon ik alleen maar denken aan dat ik weg wilde.”

”Wat als ik nu mijn koffer pak, mijn paspoort meeneem en een enkele reis naar Thailand boek? Een jaar lang heb ik hier dagelijks over nagedacht.”

Vliegticket

”Op een dag knapte er iets in me. Ik zei tegen mijn man dat ik een beetje ziekjes was en behoefte had aan me-time. Daarop is mijn man met de kinderen naar zijn moeder gegaan, zodat ik het huis even voor mezelf had. Hij was de deur nog niet uit of ik begon als een bezetene mijn tas te pakken, zocht mijn paspoort en besteld een Uber.”

”Op dat moment wist niemand dat ik stiekem een ticket naar Bankok had geboekt. Een enkele reis. Ik had al besloten dat ik niet meer terug wilde keren.”

Schiphol

Toen ik bij de gate stond op Schiphol kreeg ik opeens een reality check. Ik werd enorm verdrietig. Hoe kon ik mijn kinderen achterlaten? Tegen het grondpersoneel heb ik gezegd dat ik door familieomstandigheden niet mee kon vliegen. Mijn bagage werd uit het ruim gehaald en ik ben teruggegaan naar huis.”

”Thuis zat mijn man op me te wachten. Hij was compleet in shock en kon niet geloven dat ik ons gezin zomaar in de steek wilde laten. We hebben er over gesproken en ik voel me inmiddels gelukkiger, omdat ik mijn gevoelens kan delen met mijn man. Achteraf gezien ben ik blij dat ik het niet gedaan heb.”

Scroll naar boven