Man ziet hulpeloze 97-jarige oorlogsveteraan, besluit iets extra’s bij zijn eten te doen

Een 97-jarige oorlogsveteraan doet elke dag hetzelfde; hij bezoekt zijn lokale fastfoodrestaurant, Arby, en bestelt elke dag dezelfde maaltijd. Er gaat nauwelijks een dag voorbij dat de werknemers van het fastfoodrestaurant de vleesliefhebber niet het restaurant binnen zien komen voor zijn “normale” bestelling.

Medewerkers hebben de veteraan Doug uit de Tweede Wereldoorlog leren kennen en wilden meer weten over de man die elke dag op hun werk verscheen. Toen ze zijn verhaal hoorden en meer te weten kwamen over deze oorlogsheld, deden ze iets zo bijzonders…

Op 97-jarige leeftijd weet veteraan Doug precies wat hij wil. Hij bestelt altijd zijn “normale” maaltijd: een broodje rosbief met Zwitserse kaas en een cola zonder ijs.

Omdat de veteraan zo’n belangrijk onderdeel is geworden van het restaurant Chandler, Arizona, besloten sommige werknemers dat ze meer over hem wilden weten. De medewerkers hebben even stilgestaan ​​in hun drukke leven om Doug een paar vragen te stellen:

‘Hé, meneer Doug, we zijn beneuwd waarom u telkens terugkomt naar dit restaurant?’, Aldus Fox 7.

Hoewel het personeel een reactie verwachtte die leuk zou zijn, zoals hoe lekker Arby’s vlees is, kwam Doug met een opmerking die de medewerkers eraan herinnerde hoe kort het leven kan zijn en dat we alles moeten waarderen wat we hebben terwijl het er nog is – omdat het morgen allemaal weg kan zijn.

De worstelende oorlogsveteraan zei dat de locatie van Chandler Arby “de enige plaats was waar ik een boterham kon krijgen of iets anders kon eten zonder dat mijn maag geen pijn kon doen.”

Vanwege zijn maagprobleem bestelt Doug elke dag hetzelfde en zit hij aan dezelfde tafel om het op te eten. Medewerker Travis Coye zei:

“Hij heeft een maagaandoening. Dit is helaas het enige dat hij kan eten. ”

Een andere medewerker, restaurantmanager Christina Garnage, vertelde Fox News:

“Hij komt binnen met een rollator, zodra we hem naar de deuren zien komen, proberen we de deuren voor hem te openen.”

Christina voegde er aan toe dat Doug, toen ze 32 maanden geleden in het restaurant begon te werken, het kort daarna een deel van zijn dagelijkse routine begon te maken.

Christina zei dat Doug bijna twee jaar bijna elke dag dezelfde Arby’s heeft bezocht.

“Hij heeft veel meegemaakt door een veteraan te zijn, binnen te komen in een bejaardentehuis, maar hij heeft geen familie,” zei ze.

Medewerkers besloten dat ze iets wilden doen voor Doug, die zijn leven riskeerde om zijn land te dienen tijdens de Tweede Wereldoorlog, dus gaven ze hem een ​​cadeaubon van $200.

24/7

“Hij was geschokt en had nauwelijks iets te zeggen,” zei een andere manager. Doug heeft geen eigen familie en het personeel gaf hun mobiele nummer aan hem en zeiden dat hij dag en nacht kon bellen.

Ze zouden zelfs zijn favoriete maaltijd aan zijn deur afleveren, als hij het restaurant niet kon halen.

Maar nu heeft de manager een aanbod gedaan dat Doug niet kan weigeren – Arby’s heeft besloten om Doug eten te geven voor het leven, dat zal beginnen zodra hij die cadeaubon heeft gebruikt.

Ook stopte een lokale oogarts bij het restaurant om Doug een gratis examen en een bril aan te bieden.

Doug is grotendeels achtergelaten sinds hij in de jaren veertig zijn leven riskeerde voor Amerika en de wereld, maar de locatie van de Arizona Arby heeft gedaan wat de overheid al lang geleden had moeten doen – ze adopteerden hem als onderdeel van hun familie!

Wat een geweldig gebaar voor deze waardige persoon die een gratis maaltijd verdient nadat hij zijn land heeft gediend.

Het is goed om te zien dat iemand goed voor deze WWII-veteranen zorgt en hem iets gratis geeft, in tegenstelling tot veel andere mensen heeft hij het verdiend.

Ik hoop dat dit verhaal anderen inspireert soortgelijke handelingen te doen met onze oudere veteranen. Deel dit alsjeblieft op Facebook!

Bron: Fox 7