Man wordt wakker na operatie, ontdekt dat penis weg is

Man wordt wakker na operatie en doet vreselijke ontdekking tussen zijn benen

Een Franse man zal moeten leven zonder zijn derde been, nadat een arts ‘meerdere fouten’ gemaakt had tijdens een operatie. Dat kostte de man zijn geslachtsdeel.

Volgens de krant New York Post was de Fransman gediagnostiseerd met een carcinoom, oftewel kanker. Hij wilde zich in het Nantes University ziekenhuis laten behandelen.

De uroloog die de man moest helpen, had de tumor moeten werwijderen. Hij koos er echter voor om de penis van de man volledig weg te halen.

Man wordt wakker na operatie en doet vreselijke ontdekking tussen zijn benen

Geen gevoel meer

Daar kwam de man achter toen hij ontwaakt was. ”Ik had geen gevoel meer op de plek waar mijn penis zou moeten zitten.”

De vader van drie kinderen is woedend op de uroloog: ”Ik vergeef het hem nooit, omdat hij niet naar me geluisterd heeft. Hij heeft Russische roulette met me gespeeld.”

”Hij had de tumor moeten verwijderen, maar in plaats daarvan is alles gewoon weg. Mijn ballen hangen er nog, maar de rest is afgesneden.”

”Ik ben stomverbaasd en verdrietig. Het gevoel van schaamte waarmee ik nu moet leven is onbeschrijflijk. Ik krijg nu een nep-geslachtsdeel met sensoren, maar dat is niet hetzelfde.”

Aangeklaagd

De man had een advocaat in de arm genomen om het ziekenhuis aan te klagen. Hij eiste een miljoen euro om zijn leed te verzachten.

Dat verzoek werd door de rechtbank afgewezen. In plaats daarvan heeft hij een schadevergoeding gekregen van 65.000 euro.

Daarmee gaat hij niet akkoord. Hij vindt dat de rechter alleen rekening heeft gehouden met de gemaakte fouten door de uroloog, maar niet met de psychische schade.

Scroll naar boven