Een dronken man ging na een feest het verkeerde huis binnen en maakte zelfs wat noedels voor zichzelf voordat hij in slaap viel op de bank. Het was de volgende ochtend toen het echtpaar van het huis hem wakker schudde en vroegen waarom hij in hun huis was.

Op dat moment realiseerde de man dat hij een grote fout had gemaakt en dat hij per ongeluk had ingebroken in hun huis. Het echtpaar was niet boos, in tegenstelling zelfs, ze vonden het net zo grappig als hijzelf.

De Hongaarse Schotse man maakte een video vanaf het huis om uit te leggen aan de wereld wat er precies was gebeurd.

Hij zei: ‘Een stel heeft me wakker gemaakt, wie ben je?’ ‘Ik heb zoiets van’ waar heb je het over? Ik was gisteravond op het feest “, en het echtpaar zei ” vertrouw me man, gisteravond was hier geen feestje “.

De Schot vertelde hoe hij zijn taxi miste en besloot terug te gaan naar het huisfeest en uiteindelijk op de bank in slaap viel.

Hij vervolgde: ‘Ik heb gisteravond een taxi besteld. De taxi ging weg en ik kwam vervolgens in het verkeerde huis. ‘Ik kwam binnen, werd moe en ging slapen. In plaats van terug te gaan naar het feest ging ik naar het huis ernaast. ‘

En de volgende ochtend werd het echtpaar wakker om restjes te vinden van zijn maaltijd die hij zelf in hun keuken maakte. De man voegde eraan toe: ‘Ik moet voor mezelf noedels hebben gemaakt.’

Maar in plaats van hem eruit te schoppen, bood het gastvrije stel hem een kopje thee en een sigaret aan tegen zijn kater.

De Schot vervolgde: ‘Godzijdank dat deze vrouw uit Glasgow komt. ‘Ze zei “aye we welcoming”. Neem een kop thee en een sigaret! Bedankt dat je zo begripvol bent’

Bekijk de video van het incident hieronder:

Deel dit bericht als het je ook heeft laten lachen! Ik kwam in ieder geval niet mer bij!

Wat vind jij? Reageer hieronder