Man woest om ‘kl*tebank’ van Leen Bakker, gaat compleet los in advertentie

Leen Bakker is een keten van meubel- en interieurwinkels en verkoopt allerlei soort producten. Lampen, bedden en ook banken.

Slechte recencies

Veel mensen komen er liever niet en al helemaal niet wanneer het om banken gaat. Die schijnen als we de recencies mogen geloven van niet zo’n beste kwaliteit te zijn.

Aan de andere kant liggen de prijzen over het algemeen een stuk lager dan wanneer je bijvoorbeeld een bank gaat kopen bij een speciaalzaak.

Hoekbank

Een man die zijn hoekbank bij Leen Bakker heeft gekocht, is op zijn zachtst gezegd niet zo tevreden met zijn aankoop en wil er graag vanaf.

Hij heeft de bank inmiddels al vier jaar in bezit, zo blijkt uit de advertentie die hij in een Facebookgroep heeft geplaatst. De man gaat vervolgens helemaal los.

Grootste miskoop ever

In de Facebookgroep ‘Friesland sneuper’ heeft de man bericht geplaatst waarin hij helemaal door het lint gaat. Hij schrijft: ”4 jaar geleden gekocht bij Leen Bakker.”

Grootste miskoop ever, vanaf dag een zat hij al zwaar k*t en elke dag daarna steeds slechter.”

Man woest om ‘kl*tebank’ van Leen Bakker, gaat compleet los op Facebook

”Een powernapje erop maken zou ik je afraden. Je word wakker met een hernia. Koude betonvloer ligt comfortabeler. Ben je wat sado masochistis ingesteld of hou je er niet van om de hele avond naast je partner lekker op de bank te hangen, dan is deze bank echt geschikt voor jou.”

De man sluit zijn advertentie af met de mededeling dat hij degene die de bank komt halen, zelfs 10 euro geeft. En een Unox blik met snert om het leed wat te verzachten.

Het is niet bekend of de bank inmiddels een nieuwe eigenaar heeft.

Scroll naar boven