Man wint prijs in grijpmachine, maar schrikt als hij ziet wat eruit komt gekropen

Man wint prijs in grijpmachine, maar schrikt als hij ziet wat eruit komt gekropen

De meeste mensen spelen wel eens op een grijpmachine. Het is ontzettend leuk en als het meezit win je erg mooie prijzen. Denk aan een knuffel, of soms vaak geld of zelfs telefoons. Hoe duurder de items, hoe meer de machines zijn afgesteld.

Altijd winnen

In een eerder bericht hebben we al laten zien hoe je altijd kunt winnen bij een grijpmachine. Dat kan op diverse manieren, maar een grote magneet is niet echt aan te raden. Als je tenminste veilig het terrein wilt verlaten, want exploitanten op de kermis vinden dat niet zo leuk.

Een Chinees pakt het beter aan. Hij geeft hele goede tips en vertelt waar je op moet letten. Hij kan het weten, want hij heeft vorig jaar duizenden knuffels gewonnen.

Bizarre prijs

Afijn, in Engeland speelde een jongen recent op een grijpmachine. Hij had zijn oog laten vallen op een schitterende knuffel en besloot ervoor te gaan.

De eerste poging was meteen raak. Hij zag hoe de grijper de olifant omhoog tilde en in het bakje liet vallen.

Toen hij zijn prijs uit het bakje wilde halen, drong het tot hem door dat er iets niet helemaal in de haak was. Hij stak zijn arm in het bakje, maar trok hem snel terug.

Tot zijn stomme verbazing kwam er een poes uit de machine gekropen. Het roodharige pluizenbolletje besloot zich daarna nog eens lekker uit te strekken.

Of de man de olifant nog heeft gekregen, is niet bekend. Maar wellicht is een lieve poes nog wel een veel mooiere prijs. Bekijk onderstaand de video:

@thanos_snapped22 Best kind of claw machine #clawmachinewin #claw #cat #catsoftiktok #winner #won #kitty #prize #cats #newpet #pet #theclaw ♬ original sound – Ryan Raynor

Scroll naar boven