Man wil geld besparen: pelt bananen eerst voordat hij ze afweegt

Man wil geld besparen: pelt bananen eerst voordat hij ze afweegt

In tijdens dat steeds meer mensen afhankelijk zijn van de voedselbank, zijn er altijd mensen die slim denken te zijn door op allerlei dingen geld te besparen. Maar je kunt ook te ver gaan, zo is te zien in een video die een meid op TikTok deelt.

Hieraan laat ze haar schaamteloze vriendje zien. De sloeber is niet van plan om betalen voor bananen waar de schil nog omheen zit. De schil kun je niet eten, zo is zijn gedachte.

En dus zien we hoe de man banaan voor banaan uitpakken voordat hij ze op de weegschaal legt. Dat is niet alleen ontzettend goor, maar je bananen worden natuurlijk ook snel zwart.

TikTok

De video die zijn vriendin maakte, is op TikTok geplaatst. De beelden gaan momenteel het hele internet over, met op het moment van schrijven al meer dan 800.000 views.

De man pelt dus elke banaan zorgvuldig, waarna hij ze afweegt. Hij is blijkbaar niet zo bijdehand, want hij doet wel eerst nog een plastic zak om de bananen die ook geld kost.

De reacties onder de video zijn gemengd. Sommigen adviseren de vrouw om de relatie direct te verbreken.

Iemand schrijft: ”Als je met zo’n loser gezien wilt worden ben je pas echt treurig. Bananen zijn zo ongeveer het goedkoopst in de supermarkt.”

Een ander laat weten: ”Als je wilt besparen: heel goed, maar dit is zo tragisch dat je de bananen nog beter kunt pikken. Wat een schande.”

@savingforboba the secondhand embarrassment tho #lifehacks #savemoney #straya #australia ♬ original sound – Lips Unsealed

Supermarktmanager

Anderen vinden het een slim idee, maar vragen zich wel af hoe je dit kunt verklaren bij de kassa. Wel nu, dat is ook bekend. Deze ‘superbespaarder’ is staande gehouden.

De supermarktmanager kon de actie niet waarderen en lichtte de autoriteiten in. Niet veel later werd hij geboeid afgevoerd voor diefstal.

En dat komt hem duur te staan. Hij heeft een boete gekregen waarmee hij achteraf gezien meerdere kratten bananen had kunnen aanschaffen.

Vind je dit een leuk artikel en wil je dat andere mensen dit ook lezen? Deel het dan via sociale media! Onze dank is groot!

Scroll naar boven