Man weigert vrouw in verzorgingshuis te plaatsen – reizen samen de wereld rond 28 jaar lang

Vraag het aan elk stel dat samen oud is geworden en de kans is groot dat ze zich zullen herinneren waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet.

Voor Andy Fierlit en zijn vrouw Donna was het tijdens een kerkdans in Pawtucker, Rhode Island, in 1960. Andy vroeg Donna om een ​​stuk kauwgom, en de rest was geschiedenis.

Het paar trouwde in 1966 en kreeg vier kinderen. Die vier kinderen gaven hen op hun beurt 12 kleinkinderen.

Helaas kreeg Donna op 45-jarige leeftijd een hersenaneurysma waardoor ze gedeeltelijk verlamd raakte. Artsen vertelden Andy dat het het gemakkelijkst – en inderdaad het beste – zou zijn om haar in een verpleeghuis te plaatsen. Andy had andere ideeën …
 
Hoewel Andy naar het advies luisterde en suggesties deed om enkele lokale huizen te bezichtigen, vergat hij nooit de belofte die hij Donna op hun trouwdag had gedaan: “In voor- en tegenspoed.”

Donna is nu 74 jaar oud en zit in een rolstoel, maar je kan niet zeggen dat ze een saai of beperkt leven heeft gehad.

Alles dankzij het feit dat Andy net zoveel van haar houdt als hij die dag deed dat hij haar om kauwgom vroeg, Donna doet de afgelopen drie decennia iets tamelijks buitengewoons.

“Ik vertelde hen dat we een normaal leven zouden leiden,” zei Andy, toen hem werd gevraagd hoe hij op artsen had gereageerd.

Stel gaat op wereldreis

We weten niet zeker of het als ‘normaal’ kan worden beschouwd, maar Andy en Donna hebben zeker een bijzonder leven gehad sinds haar aneurysma. Andy besloot haar niet in een verzorgingshuis te plaatsen, maar op een wereldreis te nemen.

28 jaar, 20 landen en zeven continenten later, zijn ze nog steeds onderweg.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie over het fascinerende leven van Adam en Donna:

Dit verwarmde zeker mijn hart. Als het jouw hart ook verwarmt, deel het artikel dan zodat al je Facebook-vrienden en familie er ook van kunnen genieten!