Man vroeg mensen of Homo Sapiens gered moet worden van uitsterven – bewijst dat we gedoemd zijn

Jimmy Kimmel houdt ervan om de straat op te gaan om de intelligentie van de gemiddelde Amerikaan te testen. De resultaten zijn vaak best hilarisch, maar tegelijkertijd tragisch wanneer kijkers zich realiseren dat er een paar behoorlijk domme mensen zijn. Onlangs ging Kimmel’s straatteam op zoek naar de mening van het publiek over de huidige situatie van de Homo Sapiens en of hun soort wel of niet gered moet worden.

Natuurlijk, iedereen zou moeten weten dat wanneer ze verwijzen naar Homo Sapiens, ze ons bedoelen: de mensheid. Sommige van de catastrofale mislukkingen zijn zeker een eerbetoon aan het Amerikaanse onderwijssysteem.

Sommige mensen weten het echt niet, maar het irritante deel – hoe grappig het resultaat ook mag zijn – is dat ze proberen ermee weg te komen. De mensen vragen niet om meer informatie en proberen gewoon het oude trucje “doen alsof je het weet”. Het is een heersende houding die heel gebruikelijk is en waarschijnlijk kan worden gebruikt om uit te leggen waarom de Verenigde Staten vaak zo laag staan ​​op de huidige tests voor intelligentie en onderwijs.

Dus wat denken jullie? Wat zou jouw antwoord zijn geweest? Is de mensheid gedoemd met zijn duidelijke gebrek aan kennis?