Man vliegt 1e klas als verjaardagsfeestje, tot hij een moeder met haar zieke baby ziet

Iedereen die ooit in een vliegtuig heeft gezeten met een baby, weet wat een lastige ervaring het kan zijn. Baby’s zijn van nature onvoorspelbaar en een schreeuwend kind is niet ideaal als je in een besloten ruimte zit met veel vreemden. Toch had Kelsey Zwick niet kunnen voorspellen hoe één van haar mede-passagiers zou reageren wanneer ze met haar 11-maanden-dochter Lucy aan boord zou gaan van een vlucht van Orlando naar Philadelphia.

Ze was op weg naar Children’s Hospital (CHOP) met Lucy, die 11 weken te vroeg was geboren. Kelsey zat niet lang op haar stoel toen een stewardess haar benaderde met een bericht van een andere passagier. Zijn woorden zouden haar in tranen achterlaten …

Toen de kleine Lucy werd geboren, was ze blauw en “erg ziek”. Ze kwam na slechts 29 weken de wereld in en leed aan een ernstige chronische longziekte als gevolg van Twin to Twin Transfusion Syndrome – een directe complicatie van Kelsey’s zwangerschap. Ze kreeg kort na de bevalling maximale steun voor haar longen. Het was enkele maanden later dat Lucy en Eva eindelijk naar huis konden, omdat ze gedwongen waren om in de NICU te blijven.

Naarmate de tijd verstreek, werd haar behoefte naar extra zuurstof minder, hoewel ze er ’s nachts en tijdens het vliegen nog steeds van afhankelijk was. Het was het laatste punt dat van belang was voor Jason Kunselman uit Mechanicsburg, Pennsylvania.

Als industrieel ingenieur van beroep vloog hij na zijn werk in Florida op zijn verjaardag naar huis. Volgens de Daily Mail had hij om die reden een eersteklas ticket geboekt en maakte hij zich klaar voor zijn reis tot hij Kelsey en Lucy zag instappen.

Hij zag de zuurstofmachine van Lucy, die niet in de bagageruimte kon worden geplaatst en dus naast Kelsey moest zitten voor de hele reis. Jason maakte een plan en riep vervolgens de stewardess.

“We hadden een glimlach op onze gezichten toen we op weg waren om haar ‘vrienden’ te zien bij CHOP,” legde Kelsey uit in een Facebook-bericht. “We gingen aan boord van het vliegtuig, zaten gezellig in onze stoel bij het raam en maakten grappen.”

Op dat moment kwam een ​​stewardess naar ons toe en vertelde haar dat de aardige man die zitplek 2D heeft wilde ruilen van stoel.

“U gaf uw comfortabele, eersteklas stoel aan ons,” schreef Kelsey in haar post.

Inderdaad, Jason’s gebaar raakte Kelsey zo erg dat ze begon te huilen. “Niet in staat om tranen tegen te houden, huilde ik mijn weg door het gangpad terwijl mijn dochter Lucy lachte! Ze voelde het ook van binnen … echt, puur, goedheid. Ik glimlachte en bedankte je toen we overstapten, maar ik kon je niet goed bedanken. dus bij deze … bedankt. Niet alleen voor de stoel zelf, maar ook om ons op te merken. Om ons te zien en te realiseren dat dingen misschien niet altijd gemakkelijk voor ons zijn.

“Het herinnerde me eraan hoeveel goed er is in deze wereld. Ik kan niet wachten om het Lucy ooit te vertellen. In de tussentijd … wil ik je heel erg bedanken. Het was een gebaar van iemand die zei: ik zie je en ik wil je helpen. ”

“Terwijl ik in de ruime stoel zat, kon ik niet anders dan nadenken. Ten eerste, de lange reis om niet te weten of we zelf kinderen zouden kunnen krijgen. We werden zwanger en werden gediagnosticeerd met TTS, een zeldzame complicatie. ‘S Nachts moesten we door het land vliegen om een operatie te ondergaan toen ik zwanger was. We wisten niet of ze de procedure zouden overleven, maar deze meisjes zijn vechters! Ze deden het geweldig! ”

Bron: Daily Mail

Laat een reactie achter

Scroll naar boven