Man vindt zijn vrouw in 5 meter lange python: “had nogal een grote buik”

5 meter lange python

Een vrouw in Indonesië is teruggevonden in de buik van een gigantische python. De vijf meter lange slang had haar volledig verzwolgen, aldus een plaatselijke functionaris. Het opmerkelijke incident vond plaats op het eiland Sulawesi, waar dergelijke voorvallen eerder zijn voorgekomen.

Echtgenoot doet ontdekking bij python

De echtgenoot van de 45-jarige Farida deed samen met enkele dorpsbewoners van Kalempang, gelegen in het zuiden van Sulawesi, de gruwelijke ontdekking. De moeder van vier kinderen was donderdagavond vermist geraakt, waarna een zoekactie werd gestart, aldus dorpshoofd Suardi Rosi.

De bewoners kamden de omgeving uit en zagen al snel een ‘python met een grote buik’, vertelde Rosi. ,,Ze besloten de buik open te snijden en Farida’s hoofd kwam tevoorschijn.” Je kan je voorstellen dat dit verhaal zich momenteel als een lopend vuurtje op het internet verspreidt.

Uitermate zeldzaam

Dergelijke incidenten zijn uiterst zeldzaam, maar in Indonesië zijn de afgelopen jaren verschillende mensen omgekomen nadat ze waren opgeslokt door pythons. Vooral op Sulawesi hebben deze slangen slachtoffers geëist. Vorig jaar doodden bewoners van het Tinanggea-district – in het zuidoosten van het eiland – een acht meter lange python.

Dit reptiel had een boer gewurgd en opgegeten. In 2018 werd een 54-jarige vrouw levenloos teruggevonden in een zeven meter lange python in de stad Muna. Het jaar daarvoor werd een boer in West-Sulawesi verzwolgen door een python van vier meter op een palmolieplantage.

Mom of four being cut out of belly of 16-foot python in Indonesia

Wil jij meer van dit soort bizarre verhalen lezen? Laat dan vooral een reactie achter op onze Facebookpagina! Jouw mening betekent namelijk alles voor ons.

Scroll naar boven