Man verliest potje Monopoly en trekt een pistool

Man verliest potje Monopoly en trekt een pistool

Monopoly is een erg leuk spel om te spelen, maar je moet wel tegen je verlies kunnen. John Armstrong uit het Amerikaanse Oklahoma kan dat overduidelijk niet. Toen hij dreigde te verliezen, trok hij een pistool.

Door het lint

De Tulsa Police Department meldt dat John en zijn stiefvader het met elkaar aan de stok kregen tijdens het spel, waarna de situatie razendsnel escaleerde. John gooide het bord omver en sloopte ook nog wat meubilair. Een familielid verzocht de ruziemakers het gevecht buiten voort te zetten.

Man verliest potje Monopoly en trekt een pistool

Eenmaal op straat trok John een pistool. Hij zou daarbij een keer op zijn stiefzusje hebben geschoten. Het meisje belde daarop geschrokken de politie, die John arresteerde.

John is aangeklacht voor het gebruik van een dodelijk wapen. Volgens de autoriteiten heeft John toegegeven dat hij heeft geschoten. Hij zou echter op de grond gericht hebben.

Reden niet duidelijk

De politie laat bij monde van Danny Bean weten dat het nog niet duidelijk is waarom John helemaal doordraaide. ”Het scheelde niet veel of we hadden een moord vanwege een spelletje Monopoly”, aldus Bean. De politie heeft op Facebook geschreven dat John zijn gevangeniskaart helaas niet kan gebruiken om vrij te komen.

Scroll naar boven