Man verkleed als een oma probeert bank te beroven

De politie op zoek naar een man die wordt beschuldigd van het beroven van een bank terwijl hij verkleed was als een oudere vrouw. Op 18 juli werd de verdachte betrapt op camera terwijl hij het misdrijf probeerde te plegen in de Vs.

Bank beroven

Volgens een oproep van de politie van McDonough kwam de verdachte de bank binnen zoals elke andere klant, behalve dat hij gekleed was in een vermomming die eruitzag alsof hij rechtstreeks het verzorgingstehuis kwam. De vermeende overvaller werd door de politie beschreven als een zwarte man, ongeveer 1,80 meter lang en slank.

In plaats van een bivakmuts (of panty) over zijn hoofd te trekken, zoals we gewend zijn van bankovervallers, probeerde de man iets anders uit. Compleet gekleed in een oranje en gele bloemenjurk met lange mouwen, samen met een grijs pruikje, eiste hij het geld.

Roze tas

Met een roze tas liep de verdachte naar de bankbediende, waar hij een briefje overhandigde waar op stond dat hij geld wilde. Ook zou hij gezegd hebben over een wapen te beschikken. Nadat hij het geld overhandigd kreeg haastte hij zich naar buiten en vluchtte weg.

Je kan je voorstellen dat een hoop mensen er de humor wel van inzagen. Wij moesten er stiekem ook wel een beetje om lachen. Gelukkig is niemand gewond geraakt tijdens het voorval.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven